Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито

Коментар

Много яко, даже с джанти :DОплакване: имам неща за вършене, а няма време...

Коментар

огромна хвалба : мисията невъзможна се оказа възможна - взех си изпита по чертанееее
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мръм-Обявих колата за продан
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

mims написа:
            огромна хвалба : мисията невъзможна се оказа възможна - взех си изпита по чертанееее
            Хахахахха, тва е РУ все пак, там няма невъзможни неща :D :D :D.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
              Хахахахха, тва е РУ все пак, там няма невъзможни неща :D :D :D.
              Ааааа недей така , има много невъзможни неща там .

Коментар

Мрънннн! Тъпо парче съм! Пих кафе с едно момиче и забравих за името й. Сега няма издирване!

Коментар

След 40 и няколко дни в Германия и 8 дни на Камчия вече успешно се завърнах в Казанлък.Зетата излапа около 15/100 LPG като в нея бяхме 4 възрастни с едно бебе ,куфар на покрива и ремарке с общо тегло около 500-600 кг. забравих да спомена и климатика не е изключван.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване:отново за обтяжна ролка,мисля си че е заради климатика който несъм го гасил от май месец.Хвалба:карам цял ден Голф 4 ВР 6 204 с чип от дигитал тунинг.Голямо изживяване е тва 4*4
                    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

мрън ; осъмнах без халогени на единия ми пасат.

Коментар

Dimo_J написа:
                        мрън ; осъмнах без халогени на единия ми пасат.
                        лошо коллега
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

След две седмици се прибирам в БГ на заслужена едномесечна почивка. Имам чувството , че времето е спряло. Дано е свършил ремонта на пътя от Тутракан за Силистра, че ще ми се налага да пътувам често за Силистра като се прибера.
                          SEAT Leon Cupra 300
                          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

VooDoo написа:
                            След две седмици се прибирам в БГ на заслужена едномесечна почивка. Имам чувството , че времето е спряло. Дано е свършил ремонта на пътя от Тутракан за Силистра, че ще ми се налага да пътувам често за Силистра като се прибера.
                            Хвалба: Ремонта на пътя от Русе до Силистра е изцяло завършен.Оплакване: От Ситово до Силистра е постоянно с ограничение на скоростта (60-70км/ч) и има две цивилни астри с камери.Хвалба: Мен не са ме снимали.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Оплакване: аз имам снимка на Ситово и съм 70лв. назад /фиша беше за 100лв., но платих до седмица минус 30%/. Ограниченията са направо безумни. Същото е и положението на ремонтирания път от Зафирово, през Сокол към Главиница. На черните пътища към поясите асфалтирали по 10-на метра и навсякъде преди тях сложили по един знак за кръстовище и ограничение - 60. Явно някой печели от многото знаци, защото пък на всички черни пътища има старателно поставени знаци "Стоп". А по тях никой не се движи, най-много по някоя каруца с дини от бостана може да видиш.П.П. Внимавайте - в Коларово, на стълб, точно срещу бензиностанцията има две нови камери, снимащи в двете посоки.

Коментар

Мрън - Мноо работа Мрън 2 - Мноо пишман шофери по пътищата родни ..... 3 - Мноо безсмъртни пИшИходци бе ....Похвал - След 10 часа разбиване на камъни в бъбреците и раздуване на на кратуната от неспирното бтъмчо-тракане в ОРЕЛ/L -а, като седна в Марийка, се чувствам като капитан на междузвезден кораб Голем кеф е това Фиат -ката
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X