Все едно ти викат еби си майката!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
iliyan написа:Оплакване:Получих писмо от "Агенцията по държавни вземания",че дължа 50 лв. от фиш,писан ми септември 2011г. и платен още същия ден.А къде са парите?Е***и и "държавата.Фиша и платежното ги пазя,но докато пристигне писмото съм отървал срока за обжалване.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хвалба: 116 дни до 21.12.2012г.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
iliyan написа:Оплакване:Получих писмо от "Агенцията по държавни вземания",че дължа 50 лв. от фиш,писан ми септември 2011г. и платен още същия ден.А къде са парите?Е***и и "държавата.Фиша и платежното ги пазя,но докато пристигне писмото съм отървал срока за обжалване.
Коментар
-
Втози ред на мисли, точките в книжката ми отново са на макс.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Втози ред на мисли, точките в книжката ми отново са на макс.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:fihi написа:Втози ред на мисли, точките в книжката ми отново са на макс.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
avvasilev написа:Да взема да се похваля:На този ден преди 13 години се ожених за една прекрасна и търпелива жена!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплакване: Вчера си смачках пръст на крака с палетна количка...Доктора докато му видя цвета каза "Още преди рентгена ти казвам, че е счупен 90% съм сигурен"...Хвалба: Бях в 10-те процента ))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/bira-stres-11896685?nt=4Пий бира народе мой и се не бой!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар