Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Незнам дали е хвалба или оплакване....За пореден път...ми се предлага работа и развитие което не е свързано със стоене на едно място....просто вече незнам какво да правя...Вече повече от 5 години съм като някой скот...само сменям градове и квартири...и точно когато си мислих, че съм се установил ми беше изтрелян въпроса..."Ще приемеш ли да...?!" Направо не е истина...всичко в мен крещи...ДАААА! Разума казва спри се най-накрая...Направо не знам какво да правя...Дано поне този път имам време да премисля плюсове и минуси преди да отговоря...Оплакване: Нафтата мноооо скъпа деева... Оплакване: Девойката, ако чуе, че са ми предложили да се местя и, че аз се чудя...ще си купи пистолет и ще ме гръмне....
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Приемай, особено ако е на по-спокойно място.Аз не приех преди 3 месеца и още се ядосвам на себе си.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хвалба : нафта скъпаоплакване : пари много Каква ирония а по темата - след малко ще затамнявам предните стъкла на бравото,дано да се получи добре. На куките е.ал сам им мамата нека е лято ,Пари кат шума
        Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Готиви са Вече турбо-гъзар и баса на мах

Коментар

Гледай да не минаваш през видеоконтрола в центъра. Ще те спрат на следващото кръстовище...Те не че и иначе пак няма да те спират...

Коментар

хвалба....Имам си нов стар пасат оплакване... работи на 2 цилиндърахвалба.... излезе, че са сменени местата на кабелите....

Коментар

vital написа:
                Гледай да не минаваш през видеоконтрола в центъра. Ще те спрат на следващото кръстовище...Те не че и иначе пак няма да те спират...
                Ама фолиото не е тъмно а най-светлото което можах да намеря.Преза деня ще кажеш че си е нормално тонирано стъклото,а през ноща си се виждат силуетите вътре с една идея по-тъмно. С една дума "законно е" Ама 20 лв са в сенника за всеки случай

Коментар

danzel-jtd написа:
                  ....Ама 20 лв са в сенника за всеки случай
                  Това добро изказване
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

оплакване: нямам почти никакво свободно време, липсва ми кисненето във форума инъче мога да се похваля с нова работа, страхотна рокля за кумуването и 2 свалени килограма :D
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба.Мястото на което сме в момента,е страхотно.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Хвалба.Мястото на което сме в момента,е страхотно.
                        наистина е така -хвалбаоплакване-малкия е кисел като лимон

Коментар

хвалба
                          Прикачени файлове

Коментар

Хвалба: Пристигна ми камерата за в колата )) От другата седмица ще има HD видео на всички пъпеши по пътищата...Оплакване: По грешка съм дал адрес в Добрич за камерата и сега трябва да я чакам да дойде до София....Оплакване: Забравих една бутилка мастика в камерата и тя да вземе да стане на кристали....Преди 30мин забравих и една купа с таратор там...да видим той какво ще стане...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване:Получих писмо от "Агенцията по държавни вземания",че дължа 50 лв. от фиш,писан ми септември 2011г. и платен още същия ден.А къде са парите?Е***и и "държавата.Фиша и платежното ги пазя,но докато пристигне писмото съм отървал срока за обжалване.
                              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

danzel-jtd написа:
                                vital написа:
                                Ама фолиото не е тъмно а най-светлото което можах да намеря.Преза деня ще кажеш че си е нормално тонирано стъклото,а през ноща си се виждат силуетите вътре с една идея по-тъмно. С една дума "законно е" Ама 20 лв са в сенника за всеки случай
                                то толкова е фиша за тъмни предни стъкла споко ако мине е супер ако не 20 и пак минава
                                като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Working...
                                X