Незнам дали е хвалба или оплакване....За пореден път...ми се предлага работа и развитие което не е свързано със стоене на едно място....просто вече незнам какво да правя...Вече повече от 5 години съм като някой скот...само сменям градове и квартири...и точно когато си мислих, че съм се установил ми беше изтрелян въпроса..."Ще приемеш ли да...?!" Направо не е истина...всичко в мен крещи...ДАААА! Разума казва спри се най-накрая...Направо не знам какво да правя...Дано поне този път имам време да премисля плюсове и минуси преди да отговоря...Оплакване: Нафтата мноооо скъпа деева... Оплакване: Девойката, ако чуе, че са ми предложили да се местя и, че аз се чудя...ще си купи пистолет и ще ме гръмне....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Гледай да не минаваш през видеоконтрола в центъра. Ще те спрат на следващото кръстовище...Те не че и иначе пак няма да те спират...Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Хвалба: Пристигна ми камерата за в колата )) От другата седмица ще има HD видео на всички пъпеши по пътищата...Оплакване: По грешка съм дал адрес в Добрич за камерата и сега трябва да я чакам да дойде до София....Оплакване: Забравих една бутилка мастика в камерата и тя да вземе да стане на кристали....Преди 30мин забравих и една купа с таратор там...да видим той какво ще стане...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
danzel-jtd написа:vital написа:Гледай да не минаваш през видеоконтрола в центъра. Ще те спрат на следващото кръстовище...Те не че и иначе пак няма да те спират...като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар