Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Да се похваля и да дам идея на някои колеги които се излежават на плажа в Бургас и околността.В новият МОЛ има изложба на Харлей Дейвидсън.На живо е нещо уникално и неповторимо.Изложени са на първият етаж ,входа е свободен
    А ти като си ден през ден в МОЛ-а, колко пъти да ти вдигам чистачките та да се усетиш че съм аз ?
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      krasio_79bs написа:
      Да се похваля и да дам идея на някои колеги които се излежават на плажа в Бургас и околността.В новият МОЛ има изложба на Харлей Дейвидсън.На живо е нещо уникално и неповторимо.Изложени са на първият етаж ,входа е свободен
      А ти като си ден през ден в МОЛ-а, колко пъти да ти вдигам чистачките та да се усетиш че съм аз ?
      Че как да се усетя ,че си ти?Всеки път засичам по някой съфорумец.Зънкай да се видим ,че се забравихме.ПП>Тая вечер ако ми вдигнеш чистачките.....
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тази няма да е, но ако си там утре или вдругиден след 22:00ч. (тогава ми започва работното време) ще си отново с "надървени" чистачки :D.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Похвал: Още малко и отново се махам от шибаната София. Взе да ми става убуууууууууу да се връщам да преспя и пак да потеглям на някъде. Този път родопите ме зоват. После следва моренце за 10 дни и отново срещи с познати. И тва ще да е финала. Важното е, че успях да оползотворя ваканцията на децата.Оплакване: След горното фалита ще е на 100 и кусур процента.Похвал: Оплакването е маловажно в сравнение с хвалбата.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

голяма хвалба изкарах невероятна почивка със семейството и приятелихвалба имам невероятен съпруг и родниниоплакване отново не можах да почернея

Коментар

Sandra написа:
              оплакване отново не можах да почернея
              Не е късно.Утре да те видя покрай басейна, без чадър! Ще почернееш до неделя, че и негърките да ти завидят Хвалба: Днес е последния работен ден за седмицата, от утре и аз отпрашвам насам-натам, с крайна дестинация Родопите.Оплакване: Почти същото като на ФИХИ оплакването

Коментар

Мрън - снощи купихме гардероб, който сглобявах до 02.00часа.Мрън - Днес ще го разглобявамМрън - Жената ми пили че още не съм сглобил кошарата на бебока.Фук Фук - свършвам с антиботиците и мога да си пиина една бира като бял човек
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Immortal написа:
                  Sandra написа:
                  оплакване отново не можах да почернея
                  Не е късно.Утре да те видя покрай басейна, без чадър! Ще почернееш до неделя, че и негърките да ти завидят Хвалба: Днес е последния работен ден за седмицата, от утре и аз отпрашвам насам-натам, с крайна дестинация Родопите.Оплакване: Почти същото като на ФИХИ оплакването
                  +1
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - прибрах се за малко.Хвалба 2 - пари бол, да се чудиш к’во да ги правиш.Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.хвалбаааа- църен съм кат сиганце и мноо се кефя
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Голяма хвалба... Жената ми купи джантички каквито искам от много време насам.
                      Прикачени файлове
                      Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                      Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Еееее, ти златна жена имаш бе човек. Да ти е жива и здрава .

Коментар

hood написа:
                          Голяма хвалба... Жената ми купи джантички каквито искам от много време насам.
                          Поздравления!Благородно ти завиждам за жената.Аз от моята и ароматизатор надали ще получа някога.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                            Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.
                            Ще дойдеш ти на моя ... от една година ти наливам акъл, ама то инат ...
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

emzo написа:
                              Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.
                              Те хората като ти приказваха че тез газовите горива не стават ти не слушаш. Е сега поне се връщаш в правилната вяра, турбо дизел, там е истината за яко и икономично каране. Оплакване: Тоз месец заплатата ще е нещо малка май, да работиш на процент не е много яко .

Коментар

Да се похваля,че утре или най-късно в другиден ще се видя с колеги от форума,с които искам да се виждам всеки ден,но няма как.И още една хвалба:Колкото по-малко вярващи в бъдещите горива,толкова по-добре.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X