krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:krasio_79bs написа:Да се похваля и да дам идея на някои колеги които се излежават на плажа в Бургас и околността.В новият МОЛ има изложба на Харлей Дейвидсън.На живо е нещо уникално и неповторимо.Изложени са на първият етаж ,входа е свободен
Коментар
-
Тази няма да е, но ако си там утре или вдругиден след 22:00ч. (тогава ми започва работното време) ще си отново с "надървени" чистачки :D.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Похвал: Още малко и отново се махам от шибаната София. Взе да ми става убуууууууууу да се връщам да преспя и пак да потеглям на някъде. Този път родопите ме зоват. После следва моренце за 10 дни и отново срещи с познати. И тва ще да е финала. Важното е, че успях да оползотворя ваканцията на децата.Оплакване: След горното фалита ще е на 100 и кусур процента.Похвал: Оплакването е маловажно в сравнение с хвалбата.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Sandra написа:оплакване отново не можах да почернея
Коментар
-
Мрън - снощи купихме гардероб, който сглобявах до 02.00часа.Мрън - Днес ще го разглобявамМрън - Жената ми пили че още не съм сглобил кошарата на бебока.Фук Фук - свършвам с антиботиците и мога да си пиина една бира като бял човекКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Immortal написа:Sandra написа:оплакване отново не можах да почернеяпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Хвалба - прибрах се за малко.Хвалба 2 - пари бол, да се чудиш к’во да ги правиш.Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.хвалбаааа- църен съм кат сиганце и мноо се кефяF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Еееее, ти златна жена имаш бе човек. Да ти е жива и здрава .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
emzo написа:Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Мрън - след като с либрата не се разбрахме нито на тема газ , нито на тема метан ... започвам да се оглеждам за дизелова кола. Само, че нещо ново и доказано под 80 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар