Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Оплакване:Случих на спасител-комунист ... една седмица не свали червения флаг
    Ако през същото време подобен флаг е развявала и половинката, направо си за траур, не за оплакване! Остава да си се наливал с бира и да си маал цаци!

Коментар

avvasilev написа:
      Ми може жена му да е имала гости от Червен бряг и той от яд да е държал червения флаг.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване:Днес просто ми е много скапан ден,нищо конкретно.Просто станах сутринта беше ми криво и още ме държи.Хвалба:.......,но преди 2 мин. видях тази снимка и се "попиках" от смчх :Д http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
        Fabbrica Italiana Automobili Torino

Коментар

Immortal написа:
          avvasilev написа:
          Ако през същото време подобен флаг е развявала и половинката, направо си за траур, не за оплакване! Остава да си се наливал с бира и да си маал цаци!
          Цаци нямаше, но бира на корем ... и понеже съм карък-еталон, Дидо слагай траурната лента ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Immortal написа:
            popara801 написа:
            Хвалба-още сме на Поморие на плажа в моментаНа малкия му харесва също.Щастлив съм.Оплакване Никой не идва тия дни на гости да си направим форумски плаж.
            Лъжец! (Довечера ще публикувам даже снимки)

Коментар

Само хвалби.Вчера се прибрах в Бг най-после.Днес след малко мъки Зетата има теглич.Оплакване - изгниха ми дрехите и кокалите в Германия.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Добре дошъл в България и във форума!

Коментар

Старите муцуни!Обичам ви!

Коментар

Т’ва на колко ракии го написа ?Изкарах 7 дена по черноморието , имам още много отпуск и не знам къде да го прахосам.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Качвай се на колата и където ти видят очите. Пътища колкото искаш.Оплакване: все повече се отчайвам от безхаберието на хората.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

emzo написа:
                        Т’ва на колко ракии го написа ?
                        Алкохол не пия. Това е и оплакване и хвалба.

Коментар

Immortal написа:
                          emzo написа:
                          Т’ва на колко ракии го написа ?
                          Алкохол не пия. Това е и оплакване и хвалба.
                          Абе ти се кълнеше че и кючеци не играеш ама има един клип при мен озаглавен Immortal кючек
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля и да дам идея на някои колеги които се излежават на плажа в Бургас и околността.В новият МОЛ има изложба на Харлей Дейвидсън.На живо е нещо уникално и неповторимо.Изложени са на първият етаж ,входа е свободен.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                              ...На живо е нещо уникално и неповторимо....
                              Дали ще има изложба и в Пловдив?Клипчето и машините на него са впечатляващи ... благодарско!!!
                              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                                krasio_79bs написа:
                                ...На живо е нещо уникално и неповторимо....
                                Дали ще има изложба и в Пловдив?Клипчето и машините на него са впечатляващи ... благодарско!!!
                                Нямам идея.Ще погледна по афишите дали има информация.Довечера ще ви зарадвам и със снимки от изложбата.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X