Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплакване: сватбата, на която ще съм кума не знам дали ще се състои наистинаоплакване (възмущение) : има толкова луди хора, които така ми объркват плановете
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Да се пофаля: Още няколко часа и дим да ме няма. Ще забравя за скапаната София поне за две седмици. Без телефони, без нет, само аз децата и лайф из лайф.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

mims написа:
        оплакване: сватбата, на която ще съм кума не знам дали ще се състои наистинаоплакване (възмущение) : има толкова луди хора, които така ми объркват плановете
        Ако не се състои, ще има 1 щастлив мъж повече! Та той да се похвали! :D
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Караш си по Тракия с 100км/ч, колона от коли, прибиращи се и изведнъж яко набиват спирачки и аварийки.Спираш.Ами ако караше с 140 ? Спираш в тоя пред теб.....http://youtu.be/lcQjDDQZ0p8Хвалба - мигач, в аварийната и си спестих 10-15км висене.Обаче после от Венец до Сливен сигурно 2 часа отидоха.Бойко, Бойко ...., Петкане, Драгане и както и да се казва следващия премиер/президент ..... нищо не става от вас .....
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Обаче после от Венец до Сливен сигурно 2 часа отидоха..
            Докога ще те уча аз тебе?!Какъв го търсиш в Сливен!? Венец - Лозенец - Стралджа - Ямбол - Стара Загора. Похвал: Изкарах кошмарна събота (в командировка) и прекрасна неделя (в компанията на приятели от форума)!Оплакване: Ех, кога ще се съберем пак?

Коментар

Хвалба:Вече в отпуска.Утре потегляме за Горна Оряховица,а след още 3 дни за Поморие.Релакссс.Оплакване:Карам комби,а ще ми се стори тясно утре при товаренето на багажа,като гледам жената колко е натрупала.п.п Май ще трябва да се оглеждам за кутия на покрива на колата.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
                emzo написа:
                Обаче после от Венец до Сливен сигурно 2 часа отидоха..
                Докога ще те уча аз тебе?!Какъв го търсиш в Сливен!? Венец - Лозенец - Стралджа - Ямбол - Стара Загора.
                Имах работа в Сливен бре, а като си карам с 100 магистралата е мега скучна
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Гоооляма хвалба: смених си доставчика, имам добър нет и супер телевизия :P Сега усетих колко ми е добро LCD-то :DБлагодарности на Асен(seninkn).

Коментар

Оплакване: някой келеш вече втори пореден път старателно демонтира звънеца на входната ни врата. Онзи ден се прибирам- гледам, бутона го няма. Купих, сложих. Вчера се прибирам- същата работа. Ако се засечем с този, ще му завра звънеца на едно много деликатно място.Хвалба: чакам петък, морето пък ме чака мен. още една- по-здравословния начин на живот ми се отразява много добре, даже по-добре от очакваното

Коментар

.........
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да не си се оженил бре? Да се похваля... Поредните парички за стягане на Стойчо. Задни дискове, накладки, нов охлаждащ радиатор. Кукличка е! Да се оплача... Все още има някакъв необясним проблем с климатика. Понякога спира като съм в задръстване. Пътувам ли - Снежанка и седемте джуджета излитат от дефузьорите. 7 градуса мраз. Може още много да се хваля, ама ще си затрая.
                        Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Хвалба - спечелих готина плажна чанта от едно радио.Оплакване - пак се върнах към цигарите. П.С. Тоя форум, тоя форум ...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

хваля се: прекарам хем хубав хем каръшки имен деноплаквам се: за малко да разкача гърнето на Типичко и за малко да блъсна спряла коладруго: компромисите са нещо велико ( исках да го кажа, всеки да си го тълкува както иска )
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба: Има още няколко дни отпуск...Оплакване...стана 17.08...одъртях....
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                                Хвалба: Има още няколко дни отпуск...Оплакване...стана 17.08...одъртях....
                                Трай, беееееееее!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X