оплакване: сватбата, на която ще съм кума не знам дали ще се състои наистинаоплакване (възмущение) : има толкова луди хора, които така ми объркват плановете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се пофаля: Още няколко часа и дим да ме няма. Ще забравя за скапаната София поне за две седмици. Без телефони, без нет, само аз децата и лайф из лайф.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
mims написа:оплакване: сватбата, на която ще съм кума не знам дали ще се състои наистинаоплакване (възмущение) : има толкова луди хора, които така ми объркват плановетеПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Караш си по Тракия с 100км/ч, колона от коли, прибиращи се и изведнъж яко набиват спирачки и аварийки.Спираш.Ами ако караше с 140 ? Спираш в тоя пред теб.....http://youtu.be/lcQjDDQZ0p8Хвалба - мигач, в аварийната и си спестих 10-15км висене.Обаче после от Венец до Сливен сигурно 2 часа отидоха.Бойко, Бойко ...., Петкане, Драгане и както и да се казва следващия премиер/президент ..... нищо не става от вас .....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Обаче после от Венец до Сливен сигурно 2 часа отидоха..
Коментар
-
Хвалба:Вече в отпуска.Утре потегляме за Горна Оряховица,а след още 3 дни за Поморие.Релакссс.Оплакване:Карам комби,а ще ми се стори тясно утре при товаренето на багажа,като гледам жената колко е натрупала.п.п Май ще трябва да се оглеждам за кутия на покрива на колата.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване: някой келеш вече втори пореден път старателно демонтира звънеца на входната ни врата. Онзи ден се прибирам- гледам, бутона го няма. Купих, сложих. Вчера се прибирам- същата работа. Ако се засечем с този, ще му завра звънеца на едно много деликатно място.Хвалба: чакам петък, морето пък ме чака мен. още една- по-здравословния начин на живот ми се отразява много добре, даже по-добре от очакваното
Коментар
-
Да не си се оженил бре? Да се похваля... Поредните парички за стягане на Стойчо. Задни дискове, накладки, нов охлаждащ радиатор. Кукличка е! Да се оплача... Все още има някакъв необясним проблем с климатика. Понякога спира като съм в задръстване. Пътувам ли - Снежанка и седемте джуджета излитат от дефузьорите. 7 градуса мраз. Може още много да се хваля, ама ще си затрая.Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
Коментар
-
хваля се: прекарам хем хубав хем каръшки имен деноплаквам се: за малко да разкача гърнето на Типичко и за малко да блъсна спряла коладруго: компромисите са нещо велико ( исках да го кажа, всеки да си го тълкува както иска )Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар