Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Е да ама имам двайсе и кусур дни, нали се сещаш, че аз я карам.
    абе кво ти пука за "гьола" все ще издържи 20-те дни, после ако ще и като танк да звучи - нали е служебна
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
      popara801 написа:
      И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.
      Колега как слушаш музика от телефона през оригиналния касетофон
      Ами купих си касетка с кабелче на нея за 3лв и през касетофона си слушам от телефона.Има наистина и опция да се запои кабел с букса,но реших да пробвам така и си свири качествено.Реших,че няма смисъл да разглобяваме целия ИЦС за едно кабелче. Хвалба:Има още 3 дни и излизам в отпуск.Очертава се голям релакс 2 седмици в които ще се видим с роднините си из цяла БГ.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакванеееее . Глобата е в размер от 100лв, но ако се плати в 14 дневен срок ще бъде 70лв. Хубавото е, че не се налага да ходя до кат Търново, а се плаща чрез банков превод. А дали ще платя ще видим, ще го мисля няколко дни . ПП. Да бяха ме снимали след като сложих щората на задния прозорец, а не както е сега нито затъмнена нито със щора. Че даже и не знам къде са ме снимали, не помня в този ден къде съм ходил, но по пътищата към Русе ще е.

Коментар

Ако беше с ФИАТ, нямаше да е така, щото талянките не моат толкоз много да бягат! Хвалба: Вече си имам лента на номера ФФБ.Оплакване: Няма. Животът е прекрасен.

Коментар

Immortal написа:
            Хвалба: Вече си имам лента на номера ФФБ.
            И аз скоро ще имам но кога не се знае.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: От София до Несебър точно 460км...със среден разход....4.1л/100км.... Вярвате или не имам клипче дори...самия аз още не мога да повярвам...Новата магистрала вече пести пари...до края и преди петолъчката беше 4.0л/100км ама ми се наложи да изпреварвам и затова се качи малко...Оплакване: Снощи се намотах с едни бири и едни ракии...и сега ме цепи канчето...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън. Голямо МРЪН - Сутринта ми правиха изследвания на стомаха, и сега съм като парцал. Резултатите са да си Е*е М@***@Трябва да спра цигари, кафе, алкохол, и още сто неща. Хвалба - вчера правихме снимка на мъника дето го чакаме всеки момент се появи, на снимката ясно си личи че ще е един истински мъж, даже прекалено ясно
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване : 2 дни немога да намеря добра кола за около 1200лв, а преди месец, когато не търсих беше пълно с такива.

Коментар

Мрън: Съвсем бях изключил за зелето от зимата което правих. Днес слизам в мазата и какво да усетя - миризма на пролет...

Коментар

Хвалба:Колата е много добре направена,и цвета и всичко.
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Да се похваля: Приключих с ремонтите по етажа!Да се оплача: Остана втория , който има по-малко довършителни работи.
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън.
                          За едно съм сигурен, не е от Българене тази снимка защото от там с аудито не съм минавал. Някъде към Обретеник е, защото по това време се сетих, че пътувах към Русе или някъде преди или някъде след обретеник, но в този диапазон +-10км от там. Оплакване : Другата седмица май ще ходя да плащам глобата, че не ми се иска след 2-3 години да се окаже че е нараснала до 150-200лв .

Коментар

nelegalniq написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън.
                            За едно съм сигурен, не е от Българене тази снимка защото от там с аудито не съм минавал. Някъде към Обретеник е, защото по това време се сетих, че пътувах към Русе или някъде преди или някъде след обретеник, но в този диапазон +-10км от там. Оплакване : Другата седмица май ще ходя да плащам глобата, че не ми се иска след 2-3 години да се окаже че е нараснала до 150-200лв .
                            Кажете къде по пътя към Русе ( като идваш от Велико Търново ) има камери, че скоро ще пътувам.
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мимс, на входа на Раданово има камера на Ромпетрол нататък за Русе има още. Най-добре виж този сайт http://antiradar.braindumpz.com/ и виж. Трябва да дадеш голям зуум, че да видиш всички камери, но също така погледни и оценките, защото някои не са отбелязвали правилно.Сайта има приложение и за телефон.Колеги, моля, придържайте се към темата и карайте разумно и в рамките на позволеното. Така няма да има значение къде са камерите.ogi28b

Коментар

Хвалба Марти стана на половин годинка Хвалба От утре семейно на почивка

Коментар

Working...
                                X