emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA написа:popara801 написа:И си купих приставка за слушане на музика през телефона в колата.Доволен съм.Оплакване:За горните 2 неща олекнах с 25лв.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакванеееее . Глобата е в размер от 100лв, но ако се плати в 14 дневен срок ще бъде 70лв. Хубавото е, че не се налага да ходя до кат Търново, а се плаща чрез банков превод. А дали ще платя ще видим, ще го мисля няколко дни . ПП. Да бяха ме снимали след като сложих щората на задния прозорец, а не както е сега нито затъмнена нито със щора. Че даже и не знам къде са ме снимали, не помня в този ден къде съм ходил, но по пътищата към Русе ще е.
Коментар
-
Хвалба: От София до Несебър точно 460км...със среден разход....4.1л/100км.... Вярвате или не имам клипче дори...самия аз още не мога да повярвам...Новата магистрала вече пести пари...до края и преди петолъчката беше 4.0л/100км ама ми се наложи да изпреварвам и затова се качи малко...Оплакване: Снощи се намотах с едни бири и едни ракии...и сега ме цепи канчето...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън. Голямо МРЪН - Сутринта ми правиха изследвания на стомаха, и сега съм като парцал. Резултатите са да си Е*е М@***@Трябва да спра цигари, кафе, алкохол, и още сто неща. Хвалба - вчера правихме снимка на мъника дето го чакаме всеки момент се появи, на снимката ясно си личи че ще е един истински мъж, даже прекалено ясноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън.
Коментар
-
nelegalniq написа:S_BANKOV написа:Камерата май е на с. Българене, поне на мен от там ми прилича. На снимката има кординати на мястото и можеш да се ориантираш по точно. Не се притеснавай за снимката, аз вече втори албум пълня - бройте като каквото решите дали за хвалба или за мрън.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Мимс, на входа на Раданово има камера на Ромпетрол нататък за Русе има още. Най-добре виж този сайт http://antiradar.braindumpz.com/ и виж. Трябва да дадеш голям зуум, че да видиш всички камери, но също така погледни и оценките, защото някои не са отбелязвали правилно.Сайта има приложение и за телефон.Колеги, моля, придържайте се към темата и карайте разумно и в рамките на позволеното. Така няма да има значение къде са камерите.ogi28b
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар