Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес срещнах човека, от който купих фиатчето!След един час (в 17 чата) излизам в отпуск!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Хвалба - интензивен работен ден, не го усетих как мина.Хвалба - прее*а ми се обтяжния механизъм, утре ще си купувам нов. Енчо преди 2 месеца каза, че е пътник ! Евала на тоз човек
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача: Утре и в неделя съм на работа.Да се похваля: От понеделник до 21.08 съм отпуска. Ще приключа с ремонтната дейност и подновяване на обзавеждането. Малко почивка и на 13-ти отлитам за морето.
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

emzo написа:
          Хвалба - интензивен работен ден, не го усетих как мина.Хвалба - прее*а ми се обтяжния механизъм, утре ще си купувам нов. Енчо преди 2 месеца каза, че е пътник ! Евала на тоз човек
          НЕ УБИВАИТЕ ВЕСТОНОСЕЦА С ЛОШИТЕ НОВИНИ МОЛЯ....!
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Оплакване малкия е с кашлица и температураоплакване тъпо ми е поради горното оплакванеоплакване има много време до почивката ни на моретохвалба предвид горното няма

Коментар

След 1 час тръгвам към Черноморец, обичам да пътувам без да си давам зор. Със спирания за кафенце и разтъпкване.Това беше хвалба, естествено!
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

След 12 часа тръгвам за Созопол.Да пия едно кафенце и да се разтъпча И да се видя с приятел!Хвалба беше горното!

Коментар

оплаквам се: втора поредна година няма да видя моренцеоплаквам се: всички се хвалят, че ще ходят, а никой не каниНакрая ще пратя една дебела мечка да отвлече колежката Alisiq и ще хукнем
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                    оплаквам се: втора поредна година няма да видя моренцеоплаквам се: всички се хвалят, че ще ходят, а никой не каниНакрая ще пратя една дебела мечка да отвлече колежката Alisiq и ще хукнем
                    Ай чакам ви на Приморско след 2 дни :D.П.п Това да се счита като хвалба и покана :P.
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хваля се - снощи се размазах от кеф на Армин ван Бюрен Хваля се - очаквам и довечера да се размажа на Марк Найт и Фет ле Гранд Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

mims написа:
                        Предавам се доброволно Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба: ОТПУСКАААААААААААА!!!! Хвалба: Ще съм на работа чччаааак на 20-ти )))
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Вторник Фифа влиза в бокса,за да оправим рисунките от морето Олеквам с около 400 лв.
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба - Дългоочакваният почивен ден доиде.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба - снощи на The Prodigy си изкъртих фаянса, теракота, миФката, ваната и всичко що седеше здраво фанато у мен се разлопа Хвалба - Mark Knight и Fedde Le Grand извозиха изкъртеното. :D Хвалба - Показахме, че и ние старите кучета изобщо не отстъпваме на младежите, като издържахме до края (7 сутринта)Оплакване - Нямам глас, а ми ТРЯБВА!!!!!!!!!!
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X