Да се похваля: два дни съм почивка.Да се оплача: От 6.08-20.08 съм отпуска, ще ми липсват тъпите парчета от работа п.с. И аз като колегата по-горе съм тормозен от бившата си фирма. Казах им , че ще плащат на частно. Тцтц....4-ри човека са ме замествали в началото, сега останали двама ама много зле работата. Подпитаха ме да се връщам..... ама кога шефа ми се обади, който викаше "няма незаменими". Толкова ми е забавно с бившата фирма!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами да ви кажа, честно е станало въпрос да търсят човек за една позиция която заемах преди да се махна. Заместник управителя и външните търговци са казали" трябвани човек като Митко". Това ми го казаха лично присъстващите на разговора. Името ми се споменавало доста често, но шефа е с трудно пречупващ характер , като моя. Аз няма да му се моля, ако има зор да звънне пък ще измислим нещо.п.с. След като е станало дума за мен бившият ми шеф казал" няма как да изгоня генерала и до оставя полковника", тоест да остави мен а да махне сегашния ръководител на производтсвото.За 4-те заплати...той не се сети като бях там. Последното им предложение бе" определи сумата", това заяви зам. управителя. Мислих два дена "бях на балкан’ и на следващия ден дъ биг бос пита, приемаш ли предложението на зам. управителя, отговорих му НЕ и до там.Да са живи и здрави и ако ще ме викат отивам само за пост "ръководител производтсво". Въпрос на време, понеже тоя който остана да ръководи скоро ще изкриви клапанитеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Днес си направих чудесен плаж Току що се прибирам .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се (О): Един ден като си тръгвах от работа колата не успя да запали.Хваля се (Х): Сканирах я и установих грешка по време на синхронизацията на валовете.Х: Свалих датчика на коляновия вал.О: Стойностите му бяха общо взето в нормаХ: Пробвах с друг датчик, от работещ двигател. Запали.О: На другия ден пак отказа да пали.Х: Задърпах я в сервиз. Сменили ми едно реле, което направо парело, и след това колата си палела без проблеми.О: Отидох да си я взема, качих се, завъртях ключа и пак не запали.Х: Майсторът се качи, завъртя ключа и запали. О: Тръгнах си от сервиза, отидох на работа, след работа колата запали, тръгнах си и в движение лампата светна. Закарах я направо в сервиза, докато все още работеше. Разбрахме се да проверят зацепването на ремъка.Х: Ремъкът не беше превъртял. О: Олекнах с 200 лева за нов ангренажен комплект.Х: Все пак си беше време, старият беше на 55 000 и около 5.5 - 6 години. О: Някъде по време на тази увлекателна история започна да мига лампата за свещите.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------О: Спрели са ТЕЦ Изток в София. Няма топла вода. Х: Имам бойлер. Докато се затопли - пиша из форума. Отивам да се къпя. Четвъртък е.
Коментар
-
Predatorsi написа:Оплаквам се:Пуснах Типото за продажба...sharpradi написа:Хвалба - Увелиена ми е заплатата.Но незнам с колко след няколко дни ще разбера.Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар