Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля: два дни съм почивка.Да се оплача: От 6.08-20.08 съм отпуска, ще ми липсват тъпите парчета от работа п.с. И аз като колегата по-горе съм тормозен от бившата си фирма. Казах им , че ще плащат на частно. Тцтц....4-ри човека са ме замествали в началото, сега останали двама ама много зле работата. Подпитаха ме да се връщам..... ама кога шефа ми се обади, който викаше "няма незаменими". Толкова ми е забавно с бившата фирма!
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
      .4-ри човека са ме замествали в началото, сега останали двама ама много зле работата. Подпитаха ме да се връщам..... ама кога шефа ми се обади, който викаше "няма незаменими". Толкова ми е забавно с бившата фирма!
      Искай им 4 заплати и в краен случай 2.

Коментар

Колкото повторни бракове са проработили след ’айде пак да се съберем’, толкова и връщания на стара работа.

Коментар

оплакване: много ме мързи. Добре че не ме боли токова колкото ме мързи.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

ls1 написа:
            Колкото повторни бракове са проработили след ’айде пак да се съберем’, толкова и връщания на стара работа.
            За повторните бракове не знам, и не искам да знам... но съм на тая работа за втори път, след 2 годишно прекъсване. Понякога проработва... пък може и да съм изключение, де да знам.

Коментар

Ами да ви кажа, честно е станало въпрос да търсят човек за една позиция която заемах преди да се махна. Заместник управителя и външните търговци са казали" трябвани човек като Митко". Това ми го казаха лично присъстващите на разговора. Името ми се споменавало доста често, но шефа е с трудно пречупващ характер , като моя. Аз няма да му се моля, ако има зор да звънне пък ще измислим нещо.п.с. След като е станало дума за мен бившият ми шеф казал" няма как да изгоня генерала и до оставя полковника", тоест да остави мен а да махне сегашния ръководител на производтсвото.За 4-те заплати...той не се сети като бях там. Последното им предложение бе" определи сумата", това заяви зам. управителя. Мислих два дена "бях на балкан’ и на следващия ден дъ биг бос пита, приемаш ли предложението на зам. управителя, отговорих му НЕ и до там.Да са живи и здрави и ако ще ме викат отивам само за пост "ръководител производтсво". Въпрос на време, понеже тоя който остана да ръководи скоро ще изкриви клапаните

Коментар

.....

Коментар

Днес си направих чудесен плаж Току що се прибирам .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване: Тея от Blizoo са уникално прости....и нескопосани...не им ставайте клиенти.......
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

контра хвалба - от 7 месеца съм на Blizoo, никакви ядове, нито с TВ, нито с нет-а.35мбит, 80дтв - 18.90лв
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се (О): Един ден като си тръгвах от работа колата не успя да запали.Хваля се (Х): Сканирах я и установих грешка по време на синхронизацията на валовете.Х: Свалих датчика на коляновия вал.О: Стойностите му бяха общо взето в нормаХ: Пробвах с друг датчик, от работещ двигател. Запали.О: На другия ден пак отказа да пали.Х: Задърпах я в сервиз. Сменили ми едно реле, което направо парело, и след това колата си палела без проблеми.О: Отидох да си я взема, качих се, завъртях ключа и пак не запали.Х: Майсторът се качи, завъртя ключа и запали. О: Тръгнах си от сервиза, отидох на работа, след работа колата запали, тръгнах си и в движение лампата светна. Закарах я направо в сервиза, докато все още работеше. Разбрахме се да проверят зацепването на ремъка.Х: Ремъкът не беше превъртял. О: Олекнах с 200 лева за нов ангренажен комплект.Х: Все пак си беше време, старият беше на 55 000 и около 5.5 - 6 години. О: Някъде по време на тази увлекателна история започна да мига лампата за свещите.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------О: Спрели са ТЕЦ Изток в София. Няма топла вода. Х: Имам бойлер. Докато се затопли - пиша из форума. Отивам да се къпя. Четвъртък е.

Коментар

Оплаквам се:Пуснах Типото за продажба...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба - Увелиена ми е заплатата.Но незнам с колко след няколко дни ще разбера.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Predatorsi написа:
                              Оплаквам се:Пуснах Типото за продажба...
                              Успех с продажбата
                              sharpradi написа:
                              Хвалба - Увелиена ми е заплатата.Но незнам с колко след няколко дни ще разбера.
                              Честито, сигурно е много хубаво :D Хвалба: Днес последен работен ден преди отпускатааааааааааааа :D :D :D
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Айде и аз да се похваля: днеска ми показаха заповед с "ударниците" на фирмата. Има го и моето име. Ще има не малка парична инжекция към юлската заплата.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X