avvasilev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава сеПрикачени файловеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава сепървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
ls1 написа:Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ls1 написа:Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Хвалба - изкарах 2 страхооотни дни на село! Направиха ми страхотна изненада!Видях се с любимите си хора, посетих 2 местни забележителности - механа "Трифон Зарезан" и Басейна. Много съм щастлива!Хвалба - установих, че когато си облечен подходящо - автостопът върви много добре! Няма и 2мин. и те качват!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар