Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    emzo написа:
    хвалба - подадох едномесечно предизвестие за напускане на работа
    Оплакване:И аз искам да подам ... предизвестие!
    +1 Наредете се на опашката ако обичате
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава се
      Прикачени файлове
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        Хвалба: Гаража се увеличи от днес с още един Фиат ))Мареа 1.8 115 99г. )) Снимки довечера Купихме си и каравана Двуосна с две спални и баня и тоалет )) Ще има почивчици ))Оплакване: Продаваме бравата...скоро в раздел продава се
        Честито за новата придобивка.Дълги и безавариини километри с нея.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....

Коментар

ls1 написа:
            Намерих в шкафа кутия бонбони ’Мерси’ с изтекъл преди година срок. Тъщата скоро има рожден ден, измислих и подарък. Мерсииии е моето благодаряяя, вървииии в кенефааа маааа....
            Тъй, тъй, на тъщата с любов
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване: Осъмнах с умишлено спукана гума.Оплакване 2: Преди 1 ден спукаха гумата на другата кола, която беше паркирана на същото място.
              Един за всички, всички за мен

Коментар

ls1 написа:
                Честно, това е много яко! Смях се много, ама много Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Мрън: Досега нямаше нет, и не знам докога ще има Хвалба: Засега има
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплакване : Мъдрец се е заял с мен, целия в дясно съм надут, докторите немогат да го махнат, докато не спадне отока, цепиха ми венеца, за да намалее отока, сега следва 7 дни антибиотици и никаква работа, заради повишена опасност от инфекция.УЖАССССССсссссс

Коментар

Хвалба - изкарах 2 страхооотни дни на село! Направиха ми страхотна изненада!Видях се с любимите си хора, посетих 2 местни забележителности - механа "Трифон Зарезан" и Басейна. Много съм щастлива!Хвалба - установих, че когато си облечен подходящо - автостопът върви много добре! Няма и 2мин. и те качват!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Хвалба - Днеска премина толкова леко че не разбрах кога свърши работният ден.Мрън за сега нема.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: утре отивам за 4 дни на яз. Йовковци.
                        Stop giving directions, just say "Follow me."
                        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Irka написа:
                          Хвалба - установих, че когато си облечен подходящо - автостопът върви много добре! Няма и 2мин. и те качват!
                          Колежке, мисля че имате предвид "облечена"
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба - Василев си вкара автогол, намерил с кой да спори на тема правопис .....
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Хвалба - Василев си вкара автогол, намерил с кой да спори на тема правопис .....
                              Оплакване:И правописна грешка имам, пунктуационна ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: Днес почивка.. Хвалба: Снощи направихме малко снимки из София... Оплакване: Една година след като напуснах предишната си работа все още ме занимават с простотии...Ето и едно фото от снощи
                                Прикачени файлове
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X