Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Скоро не ме е спирала полиция . А иначе като ме спряха една нощ ме питаха пил ли съм и имам ли книжка , на един от двата въпроса отговора е ДА, а на другия НЕ , на вас оставям фантазията и да откриете правилната подредба . П.П. Честито на колегата за Волвото, здрава кола си си взел. Само безаварийни километри с нея.

Коментар

Хвалба - отивам си "на село".
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka написа:
        Хвалба - отивам си "на село".
        Тъй, тъй ... като намаля работата на село ... Хвалба/оплакване:Две седмици до отпуската!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

хвалба:от вчера сме в Стара Загора при Попарови, много хубаво си изкарваме
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            При Арни ора как иначе да изкараш! Оплакване: В главата ми е некъв мармалад.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
              kosta написа:
              Така така.Благодарности за гостуването,а Ванката да внимаваш имам да си връщам.Ако дойдем скоро с торбите на гости да не се учудваш.Кеф ми е-видяхме се.Тва хвалба.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                fihi написа:
                kosta написа:
                Така така.Благодарности за гостуването,а Ванката да внимаваш имам да си връщам.Ако дойдем скоро с торбите на гости да не се учудваш.Кеф ми е-видяхме се.Тва хвалба.
                Хвалба: И аз бях там, и аз ядох, и аз пих, и аз се веселих! (едно време така свършваха приказките )Оплакване: Нямаше кой да ме кара на връщане, тъй че пих само айрян. А и Иван ми избяга много набързо - това е второто оплакване.

Коментар

Аре да се изфукам и аз. Няма само вие, я! Аз през уикенда пък бях на рожден ден... на палатки! Невероятно изживяване! Скари, бири - излишно е да споменавам как се направихме на прасета. Откога не бях вадил миди и да ги джъзна на тенекията... малиииииии... ост’ъй, ост’ъй! И да се оплача - в бързината си забравих фотото, да го е’а!

Коментар

///// написа:
                    Аре да се изфукам и аз. Няма само вие, я! Аз през уикенда пък бях на рожден ден... на палатки! Невероятно изживяване! Скари, бири - излишно е да споменавам как се направихме на прасета. Откога не бях вадил миди и да ги джъзна на тенекията... малиииииии... ост’ъй, ост’ъй! И да се оплача - в бързината си забравих фотото, да го е’а!
                    Ей добре сте си вие по морето.Живот си живеете там.Как искам и аз,ама няма.Оплакване като на Андрей.Остават още 2 седмици до отпуската.Тогава ще впрягаме насам натам и най вече на морето.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба - Всичко върви по ноти поне за сега.Мрън - Остават още три дълги седмици докато се видя с сем.Попарови
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Фифка се сдоби с ново СД.Оплакване:Морето свърши....засега++++++
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Добро утро, колеги Днес се отчитам само с хвалби:1. Пижо е с отремонтиран заден мост;2. 4 дни до двуседмичната ми отпуска;3. С нов цвят на косата съм :D
                          Más vale tarde que nunca
                          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                            Добро утро, колеги Днес се отчитам само с хвалби:1. Пижо е с отремонтиран заден мост;2. 4 дни до двуседмичната ми отпуска;3. С нов цвят на косата съм :D
                            Честито и за трите.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

хвалба - подадох едномесечно предизвестие за напускане на работа
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                хвалба - подадох едномесечно предизвестие за напускане на работа
                                Оплакване:И аз искам да подам ... предизвестие!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X