Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се:SBANKOV пак ще ми обещае ракия!http://bryasta.com/
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - баси графика, баси чудото - 2 на 1, 2 на 1 и пак, и пак. Ама така е, който е бил на море и турне, сега няма право да се оплаква. Последното беше хвалба.Хвалба - видях се с братовчед, който не бях виждала мноого години.Хвалба - имам си ново аватарче!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

avvasilev написа:
        Ракията я отнесе Веселин10 на АМ Хемус Не се е похвали още дали е хубава. Иначе да това е мястото
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Щом намерихте мястото...обадете им се да дойдат да ме вземат

Коментар

avvasilev написа:
            Като живеехме в Дряново, на този басейн се разцепвахме всеки ден след работа
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

След малко отивам на ергенско парти, а утре рано сутрин газ към морето....

Коментар

S_BANKOV написа:
                avvasilev написа:
                Ракията я отнесе Веселин10 на АМ Хемус Не се е похвали още дали е хубава. Иначе да това е мястото
                ...Абе изпреварвам едно Браво и ми намирисва на кайсиева ракийка.....викам си, я да го спра да предложа нещо бартерче .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Банков ракията е супер !!!! Ще трябва да се реванширам някак си ...По въпроса за "Бряста" ...минах от там миналата събота ...беше фрашкано до дупка на басейна и се отказахме и отидохме на една рекичка....
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

И не ми ли видя колата????? Към колко часа е било това?

Коментар

Оплакване - олекнах с 46 лева за втората вноска за гражданска отговрност.
                    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Карам си аз днеска посока Аспарухов мост по ул. Девня и на едното кръгово, това на циганската махла какво виждам. Циганка качила 3-4 годишно цигане в една разбрицана детска количка, седи на метър от кръстовището и засилва количката към улицата, после рязко спира. Да се шашка чавето. Чавето не се шашка, даже за да шашне майка си се прави, че ще скочи на платното, ужким от инерцията (не е вързано разбира се). Голям смях, голямо кикотене, голям кеф, голяма игра. Шашкат се обаче шофьорите, които и без това очите им шарят по цялото кръгово (хората му викат ’кръговото на смелите’).

Коментар

Хвалба - автопарка вече се състои от още една количка.Купих си Volvo V70 , 2.5 TDI , ще си го ползвам за работа..Дано оправдае очакванията ми..За момента първи впечатления - големичко е. Мисля, че ако сваля задния ред седалки мога да вкарам типото отзад :DНяма визия и джанти, но всичко това се прави... но още не ми е приоритет да изглежда хубаво.
                        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

[quote="Pepi Designs"]Хвалба - автопарка вече се състои от още една количка.Купих си Volvo V70 , 2.5 TDI , ще си го ползвам за работа..Дано оправдае очакванията ми..За момента първи впечатления - големичко е. Мисля, че ако сваля задния ред седалки мога да вкарам типото отзад :DКолега,със здраве да си караш новата придобивка и смело напред!
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Честито колега.Дълги и безавариини километри с новата придобивка.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Преди малко ме спря полиция на пътя за пръв път в живота. Видях и какво е дрегер. Новости.

Коментар

ls1 написа:
                                Преди малко ме спря полиция на пътя за пръв път в живота. Видях и какво е дрегер. Новости.
                                И аз го лапах ® скоро .... дрегера де.Беше късно вечер и се заядоха, че дава 0 (хвалба - никога не карам пил, никога !). Не може викат да не си пил.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X