Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Страхотен ден!" "Чувствам се перфектно!"
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

От време на време променям някои карти и съответно не мога да преценя коя е последната промяна, т.е последния договор.Оплакване: или декември или януари е последния...

Коментар

Оплакване(ама голямо): Заради това, че не си проверявам редовно имейла съм пропуснал съобщение в което ме канят на интервю за работа. Уж пратих отговор че съм бил възпрепятстван и затова не съм отишъл ама да видим какво ще стане . Как ме е яд на себе си и идея си нямате, искам да се набия....Хвалба: Заради по горното нямаааа..........

Коментар

Хвалба - наградиха ме с екскрузия до Монако да гледам на живо мача Челси - Атлетико Мадрит на 31- август.Туи щот съм ударник на работа Мрън - отказах наградата.Еb@*& дилемата е дали да присъствам на раждането на детето си или да ходя да гледам мача, как се на мен ще се случи бе
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

mims написа:
            оплаквам се: изкочи ни страхотна оферта за моренце в началото на Септември, а на мен тогава ми почват очнитеее, суууупер много се дразняхвалба: най-накрая имаме климатик в къщи то била арно
            Обожавам хладничкотоо :D Да ви е честит : И не тъжи за моренцето, няма как .. Не знам хвалба ли е, или оплакване: Пижо 2-ри ден стои наказан
            Más vale tarde que nunca
            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

S_BANKOV написа:
              Хвалба - наградиха ме с екскрузия до Монако да гледам на живо мача Челси - Атлетико Мадрит на 31- август.Туи щот съм ударник на работа Мрън - отказах наградата.Еb@*& дилемата е дали да присъствам на раждането на детето си или да ходя да гледам мача, как се на мен ще се случи бе
              Я па тоя ! С колата иди , бре . Га почнат контракциите - газ наобратно
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля:Гугъл ми честити РД!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Зарежи мача
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Зарежи мача
                    Manowar - Татко

Коментар

Вече го направих
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба - Страхотен ден днеска.Никакви проблеми.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване - пи.ка им материна на Загреб и на шибания дойч хомосекшуъл!
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мрън - Птичката на нещастието очевидно ме е пропуснала, нищо "хубаво" от 4 месеца насам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                            Manowar - Татко

Коментар

Оплакване:Снощи някой е пуснал Ларс Улрих в главата ми и онзи сега свири ли, свири ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Консервирай http://www.youtube.com/watch?v=OIh3n...eature=related
                                Manowar - Татко

Коментар

Working...
                                X