Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Натрових се!

Коментар

coolboby написа:
      Лошо колега.Дано се оправиш по бързо.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

coolboby написа:
        Храна, алкохол?Вземай мерки от време не се ослушвай...
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

coolboby написа:
          Те така ли ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
            По по малко,че в тия жеги трудно се изтрезнява.Миналия път дискутирахме темата със касетката.Последно на щайга ли се направи или на касетка? Оплакване:Мноо жега днес,а ние в къщи на климатика.Друго си е по морския бряг.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

coolboby написа:
              Ползвай медицински активен въглен, ако не са ти предписали вече. Не може да ти навреди, но помага много ефективно, без значение с какво си се натровил.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Храна, храна...г*з глава затрива :PПрекарах нощта в помещение 3-4 квадрата

Коментар

coolboby написа:
                  Прекарах нощта в помещение 3-4 квадрата
                  Ама седнал ли беше или на колене .

Коментар

Седнал с едно легенче пред мен Аре стига, че стана много гнусна темата, пък ей ся ще ни срежат модовете

Коментар

coolboby написа:
                      Седнал с едно легенче пред мен Аре стига, че стана много гнусна темата, пък ей ся ще ни срежат модовете
                      До болка познат момент Ако си по черноморието, може да си лепнал стомашно-чревна инфекция. Тогава задължително бягай на лекар, че иначе става страшно ! Аз така от тарикатлък изкарах една почивка в кенефа. Мислех че е от храна, ама се оказа от чешмяна вода. Хайде оправяй се по-бързо ! Успех !Оплакване - днес термометъра удъртя повече от мене 46.6* С ... направо си беше топличко. Като постоиш на слънце 2 минути и започват да ти излизат пуканки от ушите Ай и една хвалбичка - като че ли си намерих работа :D
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Оплакване - Хазяина при които бях се оказа голям пендел.То не би местене не би чудеса.От голямата стая се преместих в по малка , а сега се оказах и в стая подобнана мазе.Ще се търси квартира поне с още един човек за компания.Хвалба за сега няма.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Номера от хазяи да искаш. Оплакване: Началото на Юли се нанесохме в нова квартира, на близък приятел на чичо, който не живее в България, но предварително удобрена сума за наем. След като се нанесохме и обзаведохме апартамента (който беше на кухня + баня) въпросния се върна в България и заяви че наема ще бъде друг. Нанесли се бяхме вече, закупили нова спалня и секция за хол, не си в позиция за поставяне на условия и пазарлък - приехме. И вчера ново двайсет... не искал първоначален депозит в рамките на един наем, а всеки месец депозит от 100 лв... Хвалба: Ако сме били изрядни с апартамента, сме щели да имаме една добре спестена сума. Даже лихвите от банката щели да бъдат за нас Оплакване: май, май, ще си търся нова квартира.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            Номера от хазяи да искаш. Оплакване: Началото на Юли се нанесохме в нова квартира, на близък приятел на чичо, който не живее в България, но предварително удобрена сума за наем. След като се нанесохме и обзаведохме апартамента (който беше на кухня + баня) въпросния се върна в България и заяви че наема ще бъде друг. Нанесли се бяхме вече, закупили нова спалня и секция за хол, не си в позиция за поставяне на условия и пазарлък - приехме. И вчера ново двайсет... не искал първоначален депозит в рамките на един наем, а всеки месец депозит от 100 лв... Хвалба: Ако сме били изрядни с апартамента, сме щели да имаме една добре спестена сума. Даже лихвите от банката щели да бъдат за нас Оплакване: май, май, ще си търся нова квартира.
                            Не май, ами направо се изнасяй от там, като гледам с какви номера е започнал, не се знае какво ще ви изсе*е след време. А вярвай ми, наистина ще го направи.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Разреших си всички проблеми с Фиата

:D по най-драстичния начин ...
                              Прикачени файлове
                              BRAVA 1.9 JTD 105 STEEL

Коментар

Честито колега , само убави моменти с шеви-тои да не съм оф : Оплакване... болен съм..едни сополи, една темература... ужас.И всичко това заради смотания климатроник в колата.

Коментар

Working...
                                X