Оплакване: Натрових се!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Оплакване: Натрових се!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
coolboby написа:Оплакване: Натрових се!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
coolboby написа:Оплакване: Натрових се!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
coolboby написа:Седнал с едно легенче пред мен Аре стига, че стана много гнусна темата, пък ей ся ще ни срежат модоветеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Оплакване - Хазяина при които бях се оказа голям пендел.То не би местене не би чудеса.От голямата стая се преместих в по малка , а сега се оказах и в стая подобнана мазе.Ще се търси квартира поне с още един човек за компания.Хвалба за сега няма.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Номера от хазяи да искаш. Оплакване: Началото на Юли се нанесохме в нова квартира, на близък приятел на чичо, който не живее в България, но предварително удобрена сума за наем. След като се нанесохме и обзаведохме апартамента (който беше на кухня + баня) въпросния се върна в България и заяви че наема ще бъде друг. Нанесли се бяхме вече, закупили нова спалня и секция за хол, не си в позиция за поставяне на условия и пазарлък - приехме. И вчера ново двайсет... не искал първоначален депозит в рамките на един наем, а всеки месец депозит от 100 лв... Хвалба: Ако сме били изрядни с апартамента, сме щели да имаме една добре спестена сума. Даже лихвите от банката щели да бъдат за нас Оплакване: май, май, ще си търся нова квартира.
Коментар
-
BolgAryan написа:Номера от хазяи да искаш. Оплакване: Началото на Юли се нанесохме в нова квартира, на близък приятел на чичо, който не живее в България, но предварително удобрена сума за наем. След като се нанесохме и обзаведохме апартамента (който беше на кухня + баня) въпросния се върна в България и заяви че наема ще бъде друг. Нанесли се бяхме вече, закупили нова спалня и секция за хол, не си в позиция за поставяне на условия и пазарлък - приехме. И вчера ново двайсет... не искал първоначален депозит в рамките на един наем, а всеки месец депозит от 100 лв... Хвалба: Ако сме били изрядни с апартамента, сме щели да имаме една добре спестена сума. Даже лихвите от банката щели да бъдат за нас Оплакване: май, май, ще си търся нова квартира.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар