Да се похваля къде и как изкарахме вчера:На седемте рилски езера, беше страхотно, много весело и изморително изживяване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля и аз:Днес 400км до морето и обратно и се видяхме с приятели и кво се оказа,че вчера ми изтекла застраховката на колата.Баси късмета,тва да не го четат от КАТ. Приятно беше.Благодаря и на Енчо за доброто посрещане както винаги.Нямаш равен баце Енчо.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Sandra написа:Хвалба станах леля за 3ти път имаме си бебе БоянОплакване не можах да отида и аз на морето и да се видя с братчето и приятели дано скоро и аз отида на моренцетоОплакване малкия ме направи дива и щастлива днесОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Sandra написа:Хвалба станах леля за 3ти път имаме си бебе БоянОплакване не можах да отида и аз на морето и да се видя с братчето и приятели дано скоро и аз отида на моренцетоОплакване малкия ме направи дива и щастлива днес
Коментар
-
И аз да се похваля, днес си изкарах чудесно. Бях сред много приятели от форума, в международна компания (абе, ергените, нищо не казвате за момичето дето ви доведох!?), след това изкатерих един връх...Оплакването е само, че това беше последния ден на тази ми отпуска... следващата не знам кога ще е, ама мисля някъде в края на август...
Коментар
-
Immortal написа:И аз да се похваля, днес си изкарах чудесно. Бях сред много приятели от форума, в международна компания (абе, ергените, нищо не казвате за момичето дето ви доведох!?), след това изкатерих един връх...Оплакването е само, че това беше последния ден на тази ми отпуска... следващата не знам кога ще е, ама мисля някъде в края на август...FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване: Не хванах почти нищо с изключение на няколко платики на фидера. Трагедия абсолютна. Много жега, безрибие. Много се обезракиих по едно време, добре че имахме запаси ледена ракия, че наблегнахме на нея."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
emzo написа:Бразилка викаш ? Мяса малко на Айше ама ..... как да е.п.с. английския ти е мега зле.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:emzo написа:Бразилка викаш ? Мяса малко на Айше ама ..... как да е.п.с. английския ти е мега зле.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар