Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тая Аудилина що не я смениш за фиат
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
      сериозно с замислям по въпроса - един черен Спортинг МК2 или направо едно ХГТ , амаааа няма читавииии ...
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
        kosta написа:
        сериозно с замислям по въпроса - един черен Спортинг МК2 или направо едно ХГТ , амаааа няма читавииии ...
        е, тва па е мно’о читаво нема що
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване: Направо съм бесен...Оплакване: Заради друг човек си отнесох адското навикване от шефовете....Оплакване: Утре ми е 12 пореден ден на работа....а последните ми два дни бяха с 12 часови смени...преди това по скромно с по 10 часа...За хвалене няма....мисля вече сериозно да се насочвам към частния сектор и по точно в това да работиш за себе си...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kosta написа:
            mims написа:
            kosta написа:
            много е запазено, няма никви драскотини и хлабави пластмаси, които принципно ме влудяват, двигателя мърка, вози добре ... ама не е фиат ...
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
              kosta написа:
              mims написа:
              kosta написа:
              много е запазено, няма никви драскотини и хлабави пластмаси, които принципно ме влудяват, двигателя мърка, вози добре ... ама не е фиат ...
              Е то за това има всички тия положителни черти, щото не е ФИАТ :D.
              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакване: Няма работа ей, никой не дава на студентите работа, все едно сме заразно болни .Оплакване: На всякъде искат пари, нахални хора, никой не дава ей така за добра дума. Оплакване: Абе който е казал че ТДИ е икономично много се е заблудил. Аз го докарах до 6,2 смесено каране, като извън градско скороста често достигаше 140км/ч , и чести цедки на 2ра и 3та в градска среда. То май трябваше да е хвалба това за разхода .Хвалба(Не точно ама...): Най после намерих време да впиша колата в данъчното(данъка е платен от стария собственик за тази година), и жената на гишето ми каза че от догодина съм щял вече аз да плащам данъка. Е добре, браво на нея, аз пък сякаш не го знаех това . Ама ако махна колата до тогава може и да не плащам .

Коментар

Да се оплача - след 5 години вярна служба изпарителят на АГУ-то ми се предаде....Но има и хвалба - вече имам нов, настроен перфектно, надявам се да изкара поне още толкова..... ( ако Фиатката не се предаде......)

Коментар

Много се оплаквате, ей. Аз пък да се похваля. От вчера си имам АГУ и при голямо настъпване, разходът ми е едва 10 на 100.
                    Един за всички, всички за мен

Коментар

Твоето голямо настъпване го разбирам до 100км/ч

Коментар

Хвалба:От понеделник почвам нова работа.Оплакване:В неделя съм на изпит в Пловдив.Оплакване:Колата прави само мизерии.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване: горещо еОплакване 2: Ще става още по-горещо.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

coolboby написа:
                            Разбирай го постоянна скорост 140!
                            Един за всички, всички за мен

Коментар

presinka написа:
                              coolboby написа:
                              Разбирай го постоянна скорост 140!
                              Еми това е за голяма хвалба.Честито.Кораба е нормално да си гори 10-ка при тази скорост.Да се оплача:Морето последния уикенд ми излезе през......тази седмица 2-ма колеги ги няма на работа и се скъсахме от бачкане.Днес последен ден.Утре релакс.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Бягайте риби - ИДА! След 5ч. заминавам на излет до неделя вечерта на любимия ми остров - СЪРВАЙВЪР :D
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X