тая Аудилина що не я смениш за фиат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mims написа:kosta написа:тая Аудилина що не я смениш за фиатAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Оплакване: Направо съм бесен...Оплакване: Заради друг човек си отнесох адското навикване от шефовете....Оплакване: Утре ми е 12 пореден ден на работа....а последните ми два дни бяха с 12 часови смени...преди това по скромно с по 10 часа...За хвалене няма....мисля вече сериозно да се насочвам към частния сектор и по точно в това да работиш за себе си...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kosta написа:mims написа:kosta написа:тая Аудилина що не я смениш за фиатPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
mims написа:kosta написа:mims написа:kosta написа:тая Аудилина що не я смениш за фиатFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Оплакване: Няма работа ей, никой не дава на студентите работа, все едно сме заразно болни .Оплакване: На всякъде искат пари, нахални хора, никой не дава ей така за добра дума. Оплакване: Абе който е казал че ТДИ е икономично много се е заблудил. Аз го докарах до 6,2 смесено каране, като извън градско скороста често достигаше 140км/ч , и чести цедки на 2ра и 3та в градска среда. То май трябваше да е хвалба това за разхода .Хвалба(Не точно ама...): Най после намерих време да впиша колата в данъчното(данъка е платен от стария собственик за тази година), и жената на гишето ми каза че от догодина съм щял вече аз да плащам данъка. Е добре, браво на нея, аз пък сякаш не го знаех това . Ама ако махна колата до тогава може и да не плащам .
Коментар
-
Хвалба:От понеделник почвам нова работа.Оплакване:В неделя съм на изпит в Пловдив.Оплакване:Колата прави само мизерии.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
presinka написа:coolboby написа:Твоето голямо настъпване го разбирам до 100км/чFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Хвалба: Бягайте риби - ИДА! След 5ч. заминавам на излет до неделя вечерта на любимия ми остров - СЪРВАЙВЪР :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар