Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Хвалба : Имам си прагове.Хвалба : Вече съм с права тръба.Оплакване : Нали са вързани, с наличие на едно нещо, изчезват други. Финансови проблеми.Оплакване : Една Алфа Ромео 166 не съобрази с габаритите си и много нетактично и леко засилено си ме бутна отпред..Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Pepi Designs написа:Хвалба : Имам си прагове.Хвалба : Вече съм с права тръба. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
kiselo написа:Humppa написа:Племенницата Мария )))))))))))))))))))първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Хвалба - Изкарах си супер в Гърция. За 3 дена обиколихме Ситония и Касандра, като определено на първият полуостров ми хареса много повече.Хвалба - За 1100км разхода ми беше 4,9/100 И още една хвалба - доста работа ме чака.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Хвалба:Преди 2 години станах татко :D Наздраве!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Humppa
-
То това е състояние на духа и съзнанието - Голфаджия...Тука в Пазарджик пия 2 валериана и тогава се качвам да карам...Какви идиотщини се виждат в тоя малък град не е истина...Дори от патрулки...Вече се замислям за един зелен Москвич 12-стак и като ме засече някой да му сгъна колата...Добре че Сеат-а има добри спирачки...Оплаквам се:НЕ ХОДЕТЕ В ХИГИЯ ПАЗАРДЖИК - втора сбъркана диагноза за 6 месеца лечение...Идва ми оня доктор да ида и да му вкарам главата в четирибуквието... Хвалба:За радост всичко изглежда добре...Не са направили белята...Втора хвалба:Купих си страхотни радиостанции Uniden 1188...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар