Хвалба - поредицата от черни и сиви дни като че ли свърши онзи ден...да видим.Хвалба - уредих си отпуска след срещата на Китен и заминавам на Средиземноморието за няколко дни Хвалба - таз вечер чакам един важен другар на гости... узото е в камерата... салатата е готова...Оплакване - няма бе!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Хвалба - поредицата от черни и сиви дни като че ли свърши онзи ден...да видим.Хвалба - уредих си отпуска след срещата на Китен и заминавам на Средиземноморието за няколко дни Хвалба - таз вечер чакам един важен другар на гости... узото е в камерата... салатата е готова...Оплакване - няма бе!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
vili151279 написа:Да се приема като хвалба:1. Вчера пристигнах на морето........2. с 25 литра минах 420 км. с почти пълна кола, средна скорост 110км./ч. и малко ползван климатик.3. До 9-ти юли съм на морето, засегаЛеко оплакване: засега няма с кой да излизам вечер да пия биричка и ментичка.........., като идвате в Приморско, Китен или района да ми звънкате"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Хвалба: Тази вечер ми е първата в новата къща )) Много съм доволен...Намерих точно това което търсих...е за малко повечко пари от първоначално предвидения бюджет но пък има и екстри ))Хвалба: Има хубав открит безплатен басейн на 30м от входа на блока ми ))))Хвалба: Ще си живея абсолютно сам )) Т.е. търси се нова булка :РХвалба: Вече съм на само 7км от работа...за сравнение в старото жилище бях на 25... Оплакване: Много ми е горещо....Оплакване: Да се местиш е ужасно особено за финансите...направо съм разорен...Оплакване: Първите 2 седмици в София колата ми даде 7.5л/100км разход. Дано от утре за започне да пада, че иначе незнам къде ще му се види края...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Първите 2 седмици в София колата ми даде 7.5л/100км разход. Дано от утре за започне да пада, че иначе незнам къде ще му се види края...
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:vili151279 написа:Да се приема като хвалба:1. Вчера пристигнах на морето........2. с 25 литра минах 420 км. с почти пълна кола, средна скорост 110км./ч. и малко ползван климатик.3. До 9-ти юли съм на морето, засегаЛеко оплакване: засега няма с кой да излизам вечер да пия биричка и ментичка.........., като идвате в Приморско, Китен или района да ми звънкате
Коментар
-
kosta написа:Immortal написа:Хвалба - поредицата от черни и сиви дни като че ли свърши онзи ден...да видим.Хвалба - уредих си отпуска след срещата на Китен и заминавам на Средиземноморието за няколко дни Хвалба - таз вечер чакам един важен другар на гости... узото е в камерата... салатата е готова...Оплакване - няма бе!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Уникална вечер с приятели в Кабиле. рИкии, рИкии, рИкии и много сръбска музика.......Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Хвалба: Днес от новата квартира до работа с колата стигнах за 11 мин.. На връщане за 16 разхода който пише е 5.0л/100км Оплакване: Голям спек е на новото работно място...ще трябва да се правят много промени...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Току що си тръгнаха полицайте от къщи. Мислех (както повечето), че на мен няма как да се случи, ама се случи - крадци в къщи, докато спя. Отървах се леко. Ще се сменят бравите с Г**да.Да се счита за оплакване.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар