Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ls1 написа:
    Услужливи хора са ми източили нафтата от кемпера. Половин резервоар. Голям праз че е на платен паркинг. Тука ли е кемпера? Тука е, какво повече искаш.
    99% съм сигурен, че услугата ти е извършена от персонала на паркинга.
    ls1 написа:
    Разбра се кой е. Източил и продал нафтата за 1.90лв/л. Сега заради 40лв и той и жена му са уволнени.
    Познах май.Хвалба: Шефът вчера даде дългоочаквания бонус.Оплакване: Като си оправих борчовете и половината бонус отиде Хвалба: Днес пък трябва да има и заплата ХВАЛБА: ПЕТЪК Е!!! Довечера съм в бирхалето, утре пък съм на морето

Коментар

Рекорд - 20/100 с клима и оборотомера около 3-4000, мирише ми на нова сонда
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Рекорд - 20/100 с клима и оборотомера около 3-4000, мирише ми на ноътва сонда
        Ехеееееее изби рибата тоз път.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
          Рекорд - 20/100 с клима и оборотомера около 3-4000, мирише ми на нова сонда
          Да си беше останал верен на DIESEL -а
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Емиле, не ме слушаш, батювото, като ти приказвам.Италианска кола и LPG = висок разход. От опит от 3 коли ти го казвам.А и ми се струва, че тая твойта Тамона е някакъв тотален боклук. Колкото пари досега издаде само за бензин покрай нея... да не си сложиш едно истинска уредба и да забравиш.Ама наистина да забравиш, че имаш газова (без значение метан или LPG).И на мен ми мирише на дизел пак покрай тебе А тая хубава Либричка ще ти я купя. Почти без пазарлък

Коментар

Пари като шума ве (TM), както каза един колега наскоро.Аз па точно на тебе Имортале ще ти докажа, че грешиш.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - имам си за подарък мидички от морето! Оплакване - омръзна ми от колеги, които постват снимки на гореспоменатото.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Immortal написа:
                  Емиле, не ме слушаш, батювото, като ти приказвам.Италианска кола и LPG = висок разход. От опит от 3 коли ти го казвам.
                  Ти май забрави каква бележка за разход ти показах на Бяло камъне?Да ти припомням ли? 8,2 на 100км с пет човека и багаж. Недей го плаши Емо,ще се справи и с Тамоната.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Ти май забрави каква бележка за разход ти показах на Бяло камъне?Да ти припомням ли? 8,2 на 100км с пет човека и багаж. Недей го плаши Емо,ще се справи и с Тамоната.
                    Е да, ама Емо не кара като тебе, а като мене. Даже малко по-смело.А като си говорим за морето - какво сте ми зацъкали разни вълни или мъже..Ето това е снимка от море:

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Оплакване: немога да го направя аз тоя разход посмъртно. Май и на мене ми тежи крака.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Да се приема като хвалба:1. Вчера пристигнах на морето........2. с 25 литра минах 420 км. с почти пълна кола, средна скорост 110км./ч. и малко ползван климатик.3. До 9-ти юли съм на морето, засегаЛеко оплакване: засега няма с кой да излизам вечер да пия биричка и ментичка.........., като идвате в Приморско, Китен или района да ми звънкате

Коментар

vili151279 написа:
                          Да се приема като хвалба:1. Вчера пристигнах на морето........2. с 25 литра минах 420 км. с почти пълна кола, средна скорост 110км./ч. и малко ползван климатик.3. До 9-ти юли съм на морето, засегаЛеко оплакване: засега няма с кой да излизам вечер да пия биричка и ментичка.........., като идвате в Приморско, Китен или района да ми звънкате
                          Хубава работа.Няма ли гларуси по морето? Ти пък се обаждай ,ако имаш разходка към Бургас.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            vili151279 написа:
                            Хубава работа.Няма ли гларуси по морето? Ти пък се обаждай ,ако имаш разходка към Бургас.
                            Краси, гларуси колкото щеш, ама не ме кефят......, липсва ми мъжленцето, а щом се наложи да ходя до Бургас ще ти звънна задълже

Коментар

vili151279 написа:
                              krasio_79bs написа:
                              vili151279 написа:
                              Краси, гларуси колкото щеш, ама не ме кефят......, липсва ми мъжленцето, а щом се наложи да ходя до Бургас ще ти звънна задълже
                              До неделя ще съм в разход.От там насетне съм отворен за предложения и заведения.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване:Ба*ти и каръшкия ден! Хвалба:Свърши ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X