Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба : Заминавам за 48 часа в Италия .Оплакване : Същото
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Услужливи хора са ми източили нафтата от кемпера. Половин резервоар. Голям праз че е на платен паркинг. Тука ли е кемпера? Тука е, какво повече искаш.

Коментар

Живи и здрави да са, с кеф да си го изпият и после голяма пура да си запалят, да им се стоплят душичките. мрън- едва петък сутринта е, още цели 8 часа.Мрън - не мога да спя в тая жега, климатика не се пуска заради жената, терасата не се отваря заради котката. мрън - всички пластмаси в купето са се разхлопали и ще трябва да се занимавам с тях.хвалба - завъртя ми се една мисъл в главата да организирам един риболов с преП/Спиване на тиферич.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ls1 написа:
          Услужливи хора са ми източили нафтата от кемпера. Половин резервоар. Голям праз че е на платен паркинг. Тука ли е кемпера? Тука е, какво повече искаш.
          99% съм сигурен, че услугата ти е извършена от персонала на паркинга.А и има разлика между ПЛАТЕН паркинг и ОХРАНЯЕМ паркинг, нали се сещаш?Оплаквам се: Гадни лоши админи (от друг форум) ме лишиха от единствения ми контакт с една особа от противоположния пол. Тъкмо беше почнало да става интересно, и взеха че я баннаха...Хвалба: Петък е!

Коментар

Едва ли са пазачите, те са едни дядовци с които вече 5 години не съм имал проблеми, и коли нямат даже. Просто собственика има там и друг бизнес и постоянно има движение на шофьори (от онези с гладния поглед) имат и нощни смени...ясна е работата. Но мисля днеска да ида да говоря със собственика да обяви кемпера за ’свещена крава’ пред работниците. Винаги сме си имали приказката, дано ми влезе в положението че не може така.

Коментар

Хвалба - айдеееее, и майки на съфорумци вече почнаха да ме канят на гости!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Вече си имам клима в къщи
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Познах мачовете снощи и спечелих.Коефициента беше 3,7 от двата взети заедно.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалбичка: Днес си смених предните амортисьори и кормилни накрайници. Колата е направо друга, но май има и един шарнир за смяна. Оплакване: Открих, че имам крив спирачен диск. И се чудех защо ми грее джантата, а то да бъде от крив диск пък аз си мисля, че апарата ми задържа. Ще трябва да се обикалят моргите да се търси диск .

Коментар

хваля се: напуснах работата дето ми съсипваше нервите. Сега съм друг човек - щастлив и спокоен
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба - днес беше ден на българо-съветската дружба. Оплакване - клиент ми отказа свирка.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka написа:
                          Хвалба - днес беше ден на българо-съветската дружба. Оплакване - клиент ми отказа свирка.
                          Сигур много пари си сакала ...
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - вчера с бат Енчо оправихме кошника да работи идеално на LPG, разлика бензин - газ - йок.Хвалба 2 - макар и временно явление, в стз има газ на 1.07лвХвалба 3 - направих едно гости на ИморталаХвалба 4 - гостито продължава в посока Черноморието
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Хвалба - вчера с бат Енчо оправихме кошника да работи идеално на LPG, разлика бензин - газ - йок.Хвалба 2 - макар и временно явление, в стз има газ на 1.07лвХвалба 3 - направих едно гости на ИморталаХвалба 4 - гостито продължава в посока Черноморието
                              Живот си живеете вие по оня край
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Веско, да не ти пращам значи снимка от плажа , с чаша ледено студена бира
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X