хвалба и оплакванеходих на плаж вчера ама много изгорях иначе тия дето не са близо до морето, спокойно може да ходят вече, водата е добре, и ако сте там по от рано и вълни даже няма да има
Оф като се гледам на горната снимка и ми иде да запаля пак колата и дим да ме няма към морето.Хвалба починах си яко и вече съм със семейството в къщи.Голямо скитане голям път.Сядам да пийна мастичка довечера и да гледам мачовете.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Оф като се гледам на горната снимка и ми иде да запаля пак колата и дим да ме няма към морето.Хвалба починах си яко и вече съм със семейството в къщи.Голямо скитане голям път.Сядам да пийна мастичка довечера и да гледам мачовете.
Още малко мило и драсваме за моретохвалба дом, сладък дом -най-после у домаоплакване : искам да живея в къща ама няма да е скоро
Утре изписват мама Париса и бебе Петър - това хвалба!Имам ядене и пиене за голяма софра, а сам си гледам мачовете и тропам по клавиатурата- това оплакване!
Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Хвалба: Днес най-накрая се наканих да си сваля фаровете и да ги изчистя.Блеснаха,като чистонови.Сега отивам да ги изпробвам пътюм една бирария .
Ти с тез бирарии и колата внимавай, че да не ги счупиш почистените фарчета... Оплакване: Много мошеници в тези агенции за недвижими имоти...Пуууу...Хвалба: Днес си видях новото работно място инкогнито ))Оплакване: Научих се на пътя как се обезвъздушава охладителната система на стилото...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Хвалба: Днес най-накрая се наканих да си сваля фаровете и да ги изчистя.Блеснаха,като чистонови.Сега отивам да ги изпробвам пътюм една бирария .
Ти с тез бирарии и колата внимавай, че да не ги счупиш почистените фарчета... Оплакване: Много мошеници в тези агенции за недвижими имоти...Пуууу...Хвалба: Днес си видях новото работно място инкогнито ))Оплакване: Научих се на пътя как се обезвъздушава охладителната система на стилото...
Спокойно,когато карам не пия,аз отивам малко за разнообразие и компания,не за пииние . Айде,че ме чакат вече.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Хвалба:И Аз ще я направя тая работа,ама имам още малко тютюнец и ще ставам нов човек.Андро,Андро ще но докарат до тва да станем като роботи.Само работа без развлечения.Да сме живи и здрави.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Хвалба:И Аз ще я направя тая работа,ама имам още малко тютюнец и ще ставам нов човек.Андро,Андро ще но докарат до тва да станем като роботи.Само работа без развлечения.Да сме живи и здрави.
А бе ние ще кажеш, че сме се уговорили. Аз след една две седмици по 2-3 кутии не ден, че и отгоре, от снощи казах край.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
От утре почвам и безалкохолна бира да пия ... не знам само жената как ще се разбира с надуваемата
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар