Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалба и оплакванеходих на плаж вчера ама много изгорях иначе тия дето не са близо до морето, спокойно може да ходят вече, водата е добре, и ако сте там по от рано и вълни даже няма да има
    Punto JTD
    http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

jimi69 написа:
      иначе тия дето не са близо до морето, спокойно може да ходят вече, водата е добре, и ако сте там по от рано и вълни даже няма да има
      Ам че ние ходихме още в началото на Май бре...

Коментар

Оф като се гледам на горната снимка и ми иде да запаля пак колата и дим да ме няма към морето.Хвалба починах си яко и вече съм със семейството в къщи.Голямо скитане голям път.Сядам да пийна мастичка довечера и да гледам мачовете.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          Оф като се гледам на горната снимка и ми иде да запаля пак колата и дим да ме няма към морето.Хвалба починах си яко и вече съм със семейството в къщи.Голямо скитане голям път.Сядам да пийна мастичка довечера и да гледам мачовете.
          Още малко мило и драсваме за моретохвалба дом, сладък дом -най-после у домаоплакване : искам да живея в къща ама няма да е скоро

Коментар

Утре изписват мама Париса и бебе Петър - това хвалба!Имам ядене и пиене за голяма софра, а сам си гледам мачовете и тропам по клавиатурата- това оплакване!
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба: Днес най-накрая се наканих да си сваля фаровете и да ги изчистя.Блеснаха,като чистонови.Сега отивам да ги изпробвам пътюм една бирария .
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                Хвалба: Днес най-накрая се наканих да си сваля фаровете и да ги изчистя.Блеснаха,като чистонови.Сега отивам да ги изпробвам пътюм една бирария .
                Ти с тез бирарии и колата внимавай, че да не ги счупиш почистените фарчета... Оплакване: Много мошеници в тези агенции за недвижими имоти...Пуууу...Хвалба: Днес си видях новото работно място инкогнито ))Оплакване: Научих се на пътя как се обезвъздушава охладителната система на стилото...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                  kal0yanch40 написа:
                  Ти с тез бирарии и колата внимавай, че да не ги счупиш почистените фарчета... Оплакване: Много мошеници в тези агенции за недвижими имоти...Пуууу...Хвалба: Днес си видях новото работно място инкогнито ))Оплакване: Научих се на пътя как се обезвъздушава охладителната система на стилото...
                  Спокойно,когато карам не пия,аз отивам малко за разнообразие и компания,не за пииние . Айде,че ме чакат вече.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Immortal написа:
                    Ам че ние ходихме още в началото на май бре...
                    Дразнител !
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Отказвам цигарите!Оплакване:Отказвам цигарите!
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                        Хвалба:И Аз ще я направя тая работа,ама имам още малко тютюнец и ще ставам нов човек.Андро,Андро ще но докарат до тва да станем като роботи.Само работа без развлечения.Да сме живи и здрави.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          avvasilev написа:
                          Хвалба:И Аз ще я направя тая работа,ама имам още малко тютюнец и ще ставам нов човек.Андро,Андро ще но докарат до тва да станем като роботи.Само работа без развлечения.Да сме живи и здрави.
                          А бе ние ще кажеш, че сме се уговорили. Аз след една две седмици по 2-3 кутии не ден, че и отгоре, от снощи казах край.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

popara801 написа:
                            avvasilev написа:
                            От утре почвам и безалкохолна бира да пия ... не знам само жената как ще се разбира с надуваемата
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не така бе, хора ! Като откажете цигарите, следва алкохола, а след него се отказват и жените :D Както сте я подкарали ...
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                Не така бе, хора ! Като откажете цигарите, следва алкохола, а след него се отказват и жените :D Както сте я подкарали ...
                                Така като гледам май само алкохолеца остана.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X