Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен хич не ми беше смешно! Напълних гащите Аз се стреснах, защото ми се е случвало няколко сутрини в 4ч. като се прибирам докато затварям гаража някои да ми се появи зад гърба и да ми иска цигара!

Коментар

Immortal написа:
      coolboby написа:
      Хвалба: Видях се с Илко за 10-15 минути!Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
      ilkor написа:
      Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късмета
      Пукнахте ме от смях!
      И мене ))))))))))))))))))
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

coolboby написа:
        Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
        coolboby написа:
        Напълних гащите
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Хвалбъ - получих покана за 1-2 седмично гостуване в Испания, на пълна "издръжка" + самолетен билет. Къде е уловката ли? Искат за подарък една бутилка Пещерска гроздова. Луда или не - ще откажа предложението.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Днес си направихме страхотна разходка с колата. Първо отидохме до Ботевския манастир, после се върнахме до с. Левски, мнооооооого приятно село се оказа, жалко че така близко до Девня, после минахме магистралата и през Провадия до с.Чайка, все така спираща дъха гледка и накрая до с. Сладка вода, много е дръпнало за няколко години, но пътя дотам е брррр...

Коментар

Irka написа:
              Хвалбъ - получих покана за 1-2 седмично гостуване в Испания, на пълна "издръжка" + самолетен билет. Къде е уловката ли? Искат за подарък една бутилка Пещерска гроздова. Луда или не - ще откажа предложението.
              Както казваше един комшия, "оставяй ги, бе, какво ще се занимаваш с тях /в случая - испанците/ - ренегати!" :D
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                Irka написа:
                Както казваше един комшия, "оставяй ги, бе, какво ще се занимаваш с тях /в случая - испанците/ - ренегати!" :D
                Т’ва си го писал и друг път. Помни кучето, помни! В случая става дума за българин (но не от Своге). П.С Нещо щях да се оплаквам, ама не помня к’во. Явно не е било важно.
                Ванга

Коментар

coolboby написа:
                  На мен хич не ми беше смешно! Напълних гащите Аз се стреснах, защото ми се е случвало няколко сутрини в 4ч. като се прибирам докато затварям гаража някои да ми се появи зад гърба и да ми иска цигара!
                  Ами ако бях аз :P

Коментар

ilkor написа:
                    Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късмета Айде и аз фащам пътя днес - Търново, Хаинбоаз, Стара Загора, Пловдив, София.
                    Радулов? Аз за това ли те пуснах сам???

Коментар

хвалба: цяла седмица релакс .хвалба: имах време да преосмисля много нещахвалба имам страхотен съпруг

Коментар

Sandra написа:
                        хвалба: имах време да преосмисля много неща
                        Някои неща ...колкото и да ги мислиш и преосмисляш - файда никва!Просто го приеми.Сетих се ко щях да са оплаквам - пак сума ти групи и изпълнители идват в България и ще пропусна сите до един. Тва W.A.S.P, тва Europe ...
                        Ванга

Коментар

Meril написа:
                          Хахахах, затва ли вчера по спешност бих пътя до Пловдив

Коментар

ilkor написа:
                            Meril написа:
                            Хахахах, затва ли вчера по спешност бих пътя до Пловдив
                            Кое му беше спешното?

Коментар

Липсваше ми ... това си е оплакване.

Коментар

Хвалбо-оплакване:Щастливо-тъжен/тъжно-щастлив съм!
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X