На мен хич не ми беше смешно! Напълних гащите Аз се стреснах, защото ми се е случвало няколко сутрини в 4ч. като се прибирам докато затварям гаража някои да ми се появи зад гърба и да ми иска цигара!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:coolboby написа:Хвалба: Видях се с Илко за 10-15 минути!Оплакване: Срещата беше стресираща! Промъкна се като крадец в гаража ми докато палех колата ми почука на прозореца. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23ilkor написа:Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късметаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Днес си направихме страхотна разходка с колата. Първо отидохме до Ботевския манастир, после се върнахме до с. Левски, мнооооооого приятно село се оказа, жалко че така близко до Девня, после минахме магистралата и през Провадия до с.Чайка, все така спираща дъха гледка и накрая до с. Сладка вода, много е дръпнало за няколко години, но пътя дотам е брррр...
Коментар
-
Irka написа:Хвалбъ - получих покана за 1-2 седмично гостуване в Испания, на пълна "издръжка" + самолетен билет. Къде е уловката ли? Искат за подарък една бутилка Пещерска гроздова. Луда или не - ще откажа предложението.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Irka написа:Хвалбъ - получих покана за 1-2 седмично гостуване в Испания, на пълна "издръжка" + самолетен билет. Къде е уловката ли? Искат за подарък една бутилка Пещерска гроздова. Луда или не - ще откажа предложението."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ilkor написа:Шетам аз из квартала порядъчно подпийнал и си търся превоз до дома ... гледам отворен гараж, вътре браво, стоповете светят, със стикери ... и си викам е ся ми излезе късмета Айде и аз фащам пътя днес - Търново, Хаинбоаз, Стара Загора, Пловдив, София.
Коментар
-
Sandra написа:хвалба: имах време да преосмисля много неща"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалбо-оплакване:Щастливо-тъжен/тъжно-щастлив съм!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар