kosta написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Да така е да се похваля и аз.Засега денят почва добре.Нощна смяна съм и ми е кеф.Утре пътувам заГорна Оряховица да си прибирам жената и малкия,че ми стана мъчно вече.Жалвам се за това,че не разбират аргументите ми в темата за пушенето.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:След час мисля да направя последното си метан зареждане - хвалбаТова гориво не е за мен, Василев ..... газ бейби, сажда повече не искам Няма за оплакване.
Коментар
-
Най-сетне фолирах шлепа. Първи впечатления - малкия спря да се поти! Отзад е в пъти по-приятно!Доволен съм.Всичко по-горе е хвалба. За оплакване нямам засега."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Оплакване : Вече трета седмица синът ми и съпругата ми страдат от конюнктивит , пипнат в прехвалената ,, Очна клиника ,, Тасков ’’ в град Търговище. Признаха си без бой медицинските лица за огнището на заразата , но си сложиха ръкавици едва след като скръцнах със зъби след последното ни ходене .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:Оплакване : Вече трета седмица синът ми и съпругата ми страдат от конюнктивит , пипнат в прехвалената ,, Очна клиника ,, Тасков ’’ в град Търговище. Признаха си без бой медицинските лица за огнището на заразата , но си сложиха ръкавици едва след като скръцнах със зъби след последното ни ходене .Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар