Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    Irka написа:
    Оплакване - чувствам се отвратително.Сега това сигурно ще зарадва много хора, ама не ми дреме.
    Коцеее, Коцеее, и твоята не е лесна!Злорадстваш ти, ама не знаеш какво съкровище имаш в мое лице!!! ’Неска съм ти продала половината магазин - 3 велосипеда, 1 велоергометър и куп дреболии. Това е хвалба!Предлагам другия месец да ми дадете ваучър за 300 лева и/или да ме пратите на обучение за 2 седмици на Малдивите. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Фалбъ - въпреки динамиката и многото работа, денят беше страхотен! А па валяха едни смс- и ...Оплакване - ще изпусна срещата на випуска утре, но не съм много сигурна дали е оплакване.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Юхууу!Денят започва добре! И е петък на всичко отгоре!

Коментар

Да така е да се похваля и аз.Засега денят почва добре.Нощна смяна съм и ми е кеф.Утре пътувам заГорна Оряховица да си прибирам жената и малкия,че ми стана мъчно вече.Жалвам се за това,че не разбират аргументите ми в темата за пушенето.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да не смъкнаха метана бре, какво сте се нахилили и двамата?

Коментар

ls1 написа:
            Да не смъкнаха метана бре, какво сте се нахилили и двамата?
            Ми не аз съм на другия принцип.Увеличиха другите горива днес с 1-2 ст. та затова сме се нахилили.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

зема и ази да се пофаля ли :епа мина му банана

Коментар

strajaro написа:
                Ай честито завръщане.
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  strajaro написа:
                  Ай честито завръщане.
                  мерси

Коментар

След час мисля да направя последното си метан зареждане - хвалбаТова гориво не е за мен, Василев ..... газ бейби, сажда повече не искам Няма за оплакване.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      След час мисля да направя последното си метан зареждане - хвалбаТова гориво не е за мен, Василев ..... газ бейби, сажда повече не искам Няма за оплакване.
                      Попаров, този елемент ти го оставих под твоето вещо наблюдение, но го изгубихме за каузата Ама както е тръгнало с тая цена, май и нас може да ни загубят.... това е оплакване!

Коментар

Най-сетне фолирах шлепа. Първи впечатления - малкия спря да се поти! Отзад е в пъти по-приятно!Доволен съм.Всичко по-горе е хвалба. За оплакване нямам засега.
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Оплакване : Вече трета седмица синът ми и съпругата ми страдат от конюнктивит , пипнат в прехвалената ,, Очна клиника ,, Тасков ’’ в град Търговище. Признаха си без бой медицинските лица за огнището на заразата , но си сложиха ръкавици едва след като скръцнах със зъби след последното ни ходене .
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
                            Оплакване : Вече трета седмица синът ми и съпругата ми страдат от конюнктивит , пипнат в прехвалената ,, Очна клиника ,, Тасков ’’ в град Търговище. Признаха си без бой медицинските лица за огнището на заразата , но си сложиха ръкавици едва след като скръцнах със зъби след последното ни ходене .
                            Ех, че лошо Бързо оздравяване!Хвалба: Днес започва Европейскотоооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
                            Más vale tarde que nunca
                            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба - 2 почииииииииивни дни, пак ще пада скитане, докато свърши метанЯ
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: Първи взет(даден) изпит за тая сесия :D.Оплакване: Снощи бях на Рожден Ден и си купонясвахме много яко докато не дойдоха куките да ни развалят купона, а аз съответно не можах да си държа езика зад зъбите и сега очаквам включване от родната Милиция :D.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X