Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Днеска беше тегленето за детската градина. Щерката е първа резерва. Не знам добре ли е зле ли е това.
    Значи е готова за футболист в Ман Юнайтед Пфу...., Емо ми е батко.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Понеже няколко дена се чудя какво да правя си измайсторих видео вход на Либрата http://youtu.be/ngtjack6L1Y

Коментар

ilkor написа:
        Понеже няколко дена се чудя какво да правя си измайсторих видео вход на Либрата http://youtu.be/ngtjack6L1Y
        Ако продължаваш да се чудиш какво да правиш, имам един комфорт модул дето се търкаля в багажника и чака да ми дойде музата да го инсталирам. Та ако ти е скучно мога да ти отстъпя ред да ми го монтираш

Коментар

Ами до 15-ти съм в отпуска Не съм в София - иначе няма проблеми Преди това извадих целия салон от купето и го почистих от гадното покритие ... тъй че все още не ми е минал ентусиазма

Коментар

Като си нямаш работа не си я търси, са казали хората.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ще смее ли Илко да каже къде е сега Като например Велико Търново ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ми лежах една седмица ама и така не става Така се получава като не си ползвам редовно отпуската и сега трябва да я изпукам бадева.Айде свалих кората под мотора и почвам да я кърпя Да - във Велико Търново съм

Коментар

ilkor написа:
                  То на Либра всеки може... Я пробвай на Капа

Коментар

Абе може - гледах ги в Ланча форума - режат писти, добавят релета, ключенца скриват тук там - дървения отвсякъде. Аз го написах де - на моята кола никога няма да и причиня такива щети То си е направено да работи - само леко се побългарява На Капа-та е по лесно - буташ един телевизор вътре и си готов

Коментар

Илко, довечера да спретнем една среща във Фасони?

Коментар

Имам ангажимент довечера - айде друг ден. Аз ще съм тук май още една седмица ...

Коментар

ilkor написа:
                          Имам ангажимент довечера - айде друг ден. Аз ще съм тук май още една седмица ...
                          А не така, ще ти мине ентусиазма и после още поне година ще отлежава тоя комфорт модул в багажника ми

Коментар

Да се хваля ли, да се оплаквам ли...Пунтьо днес врътна 222222 км..... предполагам за втори път... май ще го продавам, ако има кой да го вземе...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Alisiq написа:
                              Мрън: Чувствам се леко объркана - установих, че моето Пежо /90, 2.0 HDI/ ми гори 9 /само градско/ Дали е нормално
                              Муцунка, ни мой да бъде.Сметни пак.Трябва тия дни да се чуем, задълже :*голямо оплакване: от доста време насам има нещо което много ми тежи, ама не искам да го кажа, щото знам ли кой чете форума. Не е свързано с колата.
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                                голямо оплакване: от доста време насам има нещо което много ми тежи, ама не искам да го кажа, щото знам ли кой чете форума. Не е свързано с колата.
                                Кажи си, Мимче. Излей си мъката...може и на л.с. Аз нямам с какво да се похваля, няма и от какво да се оплача. Гадно сиво ежедневие, дъждове...

Коментар

Working...
                                X