Ако продължаваш да се чудиш какво да правиш, имам един комфорт модул дето се търкаля в багажника и чака да ми дойде музата да го инсталирам. Та ако ти е скучно мога да ти отстъпя ред да ми го монтираш
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Ами до 15-ти съм в отпуска Не съм в София - иначе няма проблеми Преди това извадих целия салон от купето и го почистих от гадното покритие ... тъй че все още не ми е минал ентусиазма
Ми лежах една седмица ама и така не става Така се получава като не си ползвам редовно отпуската и сега трябва да я изпукам бадева.Айде свалих кората под мотора и почвам да я кърпя Да - във Велико Търново съм
Абе може - гледах ги в Ланча форума - режат писти, добавят релета, ключенца скриват тук там - дървения отвсякъде. Аз го написах де - на моята кола никога няма да и причиня такива щети То си е направено да работи - само леко се побългарява На Капа-та е по лесно - буташ един телевизор вътре и си готов
Мрън: Чувствам се леко объркана - установих, че моето Пежо /90, 2.0 HDI/ ми гори 9 /само градско/ Дали е нормално
Муцунка, ни мой да бъде.Сметни пак.Трябва тия дни да се чуем, задълже :*голямо оплакване: от доста време насам има нещо което много ми тежи, ама не искам да го кажа, щото знам ли кой чете форума. Не е свързано с колата.
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар