Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ХвалбоМрън - НЯМА по-голям карък от мен на тоз свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      ХвалбоМрън - НЯМА по-голям карък от мен на тоз свят Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Не забравqй: Не винаги ще е така.По късно ако мога ще q напиша цqлата поговорка, приказка или както му се вика.Хвалба: Не винаги ще е така.Оплакване: В момента е така.Те q те приказката:Един младеж имал труден живот, обеднял, задлъжнял, отчаял се и накрая решил да се самоубие.Намерил едно въже, отишъл при едно дърво и докато го връзвал, минал едни старец и му рекъл:- Момче, не се самоубивай! Ще ти дам една много ценна бележка, като идеш у вас, ще я отвориш и прочетеш.Младежът се съгласил и като си отишъл вкъщи, отворил бележката и прочел: "Не винаги ще е така!".Наистина много скоро нещата му потръгнали, върнал си дълговете, дори забогатял и един ден се сетил за стареца и решил да го намери и да му благодари.Поканил го на ресторант, поръчал много ядене и пиене и седнал доволен насреща му.Старецът обаче го погледнал озадачено и му рекъл:- Момче, ти май не си отварял скоро тая бележка, а?
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        Един младеж имал труден живот, обеднял, задлъжнял, отчаял се и накрая решил да се самоубие.Намерил едно въже, отишъл при едно дърво и докато го връзвал, минал едни старец и му рекъл:- Момче, не се самоубивай! Ще ти дам една много ценна бележка, като идеш у вас, ще я отвориш и прочетеш.Младежът се съгласил и като си отишъл вкъщи, отворил бележката и прочел: "Не винаги ще е така!".Наистина много скоро нещата му потръгнали, върнал си дълговете, дори забогатял и един ден се сетил за стареца и решил да го намери и да му благодари.Поканил го на ресторант, поръчал много ядене и пиене и седнал доволен насреща му.Старецът обаче го погледнал озадачено и му рекъл:- Момче, ти май не си отварял скоро тая бележка, а?
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Открад.

Коментар

Хвалба - на 4-ти юни започвам новата си работа.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
              хвалба - на 9юни ще съм му на гости на тоз младеж, да намери хубава цаца и да избере хубав плаж
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                sharpradi написа:
                хвалба - на 9юни ще съм му на гости на тоз младеж, да намери хубава цаца и да избере хубав плаж
                и само да не се обадиш като дойдеш!? Като намериш хубава кръчма с цаца ще дойдем да я оценим и ние.Оплакване:много ми се спи, а довечера ще имам гости и пак няма да мога да се наспа.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Часа е 17:54 след 6 мин. свършвам работа :D :D :D :D :D :D :D :D
                  Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                  Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Оплакване: Някой си изразява любовта към мен по много странен начин... върху колата ми!! (с пирон или нещо друго разбира се...)
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване - снощи си счупих зъб с една маслина. Хвалба - утре хващам пътя и се спасявам от София за няколко дни. Нямам конкретни планове, ще го мисля в движение, приемам покани за гостуване.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka написа:
                        Оплакване - снощи си счупих зъб с една маслина. Хвалба - утре хващам пътя и се спасявам от София за няколко дни. Нямам конкретни планове, ще го мисля в движение, приемам покани за гостуване.
                        Ела в Търново, имам свободен гараж - там ще се подслоня

Коментар

Е, браво, бе, тъй ша й кажеш на кака! Само и в гараж не съм си посрещала рождения ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Оплакване: Снощи се напихме много зверски, цял ден ми е криво, че даже и носталгично, защото се местя в нова квартира :D.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба - ще ходим на гости в новата ти квартира :D
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

наблизо ли е до унито ? оплакване: жестоко ми липсва работата в сервиз
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X