Не знам дали е хвалба или оплакване,ама днеска чух Софи Маринова по немско радио
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
_жоро_ написа:Не знам дали е хвалба или оплакване,ама днеска чух Софи Маринова по немско радио
Коментар
-
ls1 написа:Въпроса не е само в това доколко години ще доживееш, а и как. Като бивш пушач мога да кажа, че докато пушиш не си даваш сметка за много неща които изтърваш. Примерно оня първи час от деня, в който докато другите стават заредени ти седиш в кухнята, сърбаш кафе и опваш поне две-три цигари, че да се почувстваш човек. Или разходката в планината когато се чудиш какво толкова се превземат хората как това миришело на дъжд, онова миришело на свежо. Или пък това че докато другите се наслаждават на храната на теб ти се налага да я покриеш със сол, че да усетиш вкус. Или усещането първо да се задъхаш, а после да те заболят мускулите. Не си дават сметка колко отвратително мирише един пушач за околните, защото просто не може да усети.Сега ще скочат пушачи да ме убеждават как и вкуса усещат, и как сутрин кафето с цигарката е кеф, и как в планината усещат всичко. А аз как да обясня на далтонист какъв цвят е небето?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
_жоро_ написа:Не знам дали е хвалба или оплакване,ама днеска чух Софи Маринова по немско радиоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ls1 написа:Въпроса не е само в това доколко години ще доживееш, а и как. Като бивш пушач мога да кажа, че докато пушиш не си даваш сметка за много неща които изтърваш. Примерно оня първи час от деня, в който докато другите стават заредени ти седиш в кухнята, сърбаш кафе и опваш поне две-три цигари, че да се почувстваш човек. Или разходката в планината когато се чудиш какво толкова се превземат хората как това миришело на дъжд, онова миришело на свежо. Или пък това че докато другите се наслаждават на храната на теб ти се налага да я покриеш със сол, че да усетиш вкус. Или усещането първо да се задъхаш, а после да те заболят мускулите. Не си дават сметка колко отвратително мирише един пушач за околните, защото просто не може да усети.Сега ще скочат пушачи да ме убеждават как и вкуса усещат, и как сутрин кафето с цигарката е кеф, и как в планината усещат всичко. А аз как да обясня на далтонист какъв цвят е небето?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Мен пък ми харесва песента на Софито. :P Хваля се:3ти ден,всяка вечер-футболче.Хваля се:Понамалих цигарките ... Пак хвалба:След изморителния мач - Телемор дю и бяло боро. Оплакване:Няма пари,чакам по-хубави времена да идват.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Събуждам се, включвам БТВ - Стойчков! Плюя си в пазвата и си казвам "Не е оная пикла дъщеря му" И 5 минути по-късно - Христина Стойчкова - другото му творение, след 5 секунди и ония дразнещ трол, който е висок и строен като табуретка - "Мика" Нещо ми писна да гледам всяка неделя тия Стойчкови!!!
Коментар
-
Не е много за хвалене ама ходих малко да начеша на един платен гьол....Малко язовирни тави:"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
z_sutrov написа:Оплакване:Заралии се хвалят колко са силни на маса, а за 1 седмица прекарана в Зарата неможаха една маса да организират. Да си вземат бележка за следващия път.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
МрънОбхванала ме е една много сложна дилема, свързана с работата ми и града в който живея. Налягат ме едни мисли да се преместя в малко градче в Силистренско, на позиция която би трябвало да по - висока от досегашната ми. Знам че живота там ще е по лесен и евтин ама все пак нещо не ми стиска да кажа "ХОП" и да скоча.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:МрънОбхванала ме е една много сложна дилема, свързана с работата ми и града в който живея. Налягат ме едни мисли да се преместя в малко градче в Силистренско, на позиция която би трябвало да по - висока от досегашната ми. Знам че живота там ще е по лесен и евтин ама все пак нещо не ми стиска да кажа "ХОП" и да скоча.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар