Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам дали е хвалба или оплакване,ама днеска чух Софи Маринова по немско радио
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
      Не знам дали е хвалба или оплакване,ама днеска чух Софи Маринова по немско радио
      Цитирам си моето мнение от друг форум:"Малка извадка от мненията за снощния полуфинал от сайта на Евровизия: "sad for bulgaria!!!! serbia to win....." "Best act of the Night was Servia, Bulgaria and Portugal but of course Europe always was surprises on the votes... Macedonia, Bosnia, Malta, Estonia, Turkey are you kidding?" (потребител от Португалия) ". Its A Shame Bulgaria & Slovenia Didn’t Qualify Though, I Really Loved Them." (потребител от Великобритания) "BELARUS ?????????? BULGARIA ????????? THE NETHERLANDS ?????? I LOVED THEM .... This is unfair ... I’m gonna kill you juries ..." (потребител от Иран) и т.н."Колкото и да им е странно на някои - песента се харесва и е напълно нормално да се пуска тук и там.Аз например обичам да слушам едно американско радио, собственост на ливански християнин в САЩ, което е за средиземноморска музика, и доста често пуска и българска музика. Предимно т.нар. чалга - наред с Шарл Азнавур и Тото Кутуньо, например

Коментар

ls1 написа:
        Въпроса не е само в това доколко години ще доживееш, а и как. Като бивш пушач мога да кажа, че докато пушиш не си даваш сметка за много неща които изтърваш. Примерно оня първи час от деня, в който докато другите стават заредени ти седиш в кухнята, сърбаш кафе и опваш поне две-три цигари, че да се почувстваш човек. Или разходката в планината когато се чудиш какво толкова се превземат хората как това миришело на дъжд, онова миришело на свежо. Или пък това че докато другите се наслаждават на храната на теб ти се налага да я покриеш със сол, че да усетиш вкус. Или усещането първо да се задъхаш, а после да те заболят мускулите. Не си дават сметка колко отвратително мирише един пушач за околните, защото просто не може да усети.Сега ще скочат пушачи да ме убеждават как и вкуса усещат, и как сутрин кафето с цигарката е кеф, и как в планината усещат всичко. А аз как да обясня на далтонист какъв цвят е небето?
        Имал съм достатъчно дълги пероди в които не съм пушил, планината пак так си миришеше :D Задъхването не е от цигарите, а от застояване на едно място. Изпитал съм го, не говоря празни приказки Млади момчета дето на са лапвали цигара, не са остисквали на моето темпо на работа и тръчкане насам натам, както съм пушач от 30 години, с кратки прекъсвания. По-страшно е застояването на едно място. По-страшно е нехайстото на "състезателите" дето е..ват мамата на всички системи свързани с екологията в автомобилите. И аз не искам да си махат катализаторите, ама ги махат. ЕГР -и се затапват масово, но моята цигара сигурно избълва на веднъж за 100 автомобила изгорели газове ??? Щом на тея хора не им дреме какво ще дишам аз, и на мен не ми дреме на какви лайна ще им мирише от моя тютюн ! Айде да не говорим за пушачите, защото са пушачи, да поговорим за поведението което ни дарява с безцените вредни емисии от автомобилните ауспуси !
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

_жоро_ написа:
          Ти скоро ще се радваш , ако на немски ти проговори някой Това е светът , друже !
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ls1 написа:
            Въпроса не е само в това доколко години ще доживееш, а и как. Като бивш пушач мога да кажа, че докато пушиш не си даваш сметка за много неща които изтърваш. Примерно оня първи час от деня, в който докато другите стават заредени ти седиш в кухнята, сърбаш кафе и опваш поне две-три цигари, че да се почувстваш човек. Или разходката в планината когато се чудиш какво толкова се превземат хората как това миришело на дъжд, онова миришело на свежо. Или пък това че докато другите се наслаждават на храната на теб ти се налага да я покриеш със сол, че да усетиш вкус. Или усещането първо да се задъхаш, а после да те заболят мускулите. Не си дават сметка колко отвратително мирише един пушач за околните, защото просто не може да усети.Сега ще скочат пушачи да ме убеждават как и вкуса усещат, и как сутрин кафето с цигарката е кеф, и как в планината усещат всичко. А аз как да обясня на далтонист какъв цвят е небето?
            Подкрепям те на 100%...винаги когато съм отказвал цигарите това са били нещата които най-много са ми допадали...Това, че ми се връщат сетивата за мирис и вкус, че по-малко се задъхвам, че сутрин като стана дъха ми не е сякаш съм дъвкал чорапи на една седмица носене, че сутрин не кашлям и спя в пъти по-спокойно и се събуждам без главоболие...Искрено се надявам да въведат забраната на 1-ви и да се спазва...ще ми помогне и на мен скоро да не ги започвам Оплакване: Не работи глупавото АБВ.бг...направо ще полудея...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплаквам се пак вали
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
                ls1 написа:
                Софито отпадна от Евровизия. Предлагам да ги съдим за дискриминация.
                хвалба си е това бре, Ромкса перла ли да ни представя пък ?Швеция .... това е победилят за мен, супер им е песента.
                хвалба - познах
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мен пък ми харесва песента на Софито. :P Хваля се:3ти ден,всяка вечер-футболче.Хваля се:Понамалих цигарките ... Пак хвалба:След изморителния мач - Телемор дю и бяло боро. Оплакване:Няма пари,чакам по-хубави времена да идват.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Събуждам се, включвам БТВ - Стойчков! Плюя си в пазвата и си казвам "Не е оная пикла дъщеря му" И 5 минути по-късно - Христина Стойчкова - другото му творение, след 5 секунди и ония дразнещ трол, който е висок и строен като табуретка - "Мика" Нещо ми писна да гледам всяка неделя тия Стойчкови!!!

Коментар

Оплакване:Заралии се хвалят колко са силни на маса, а за 1 седмица прекарана в Зарата неможаха една маса да организират. Да си вземат бележка за следващия път.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

оплакване: Боли ме зъб и съм се надул яко. След малко ще ходя на зъболекър, а ужасно ме е страх..... Уж съм храбър по принцип, ама от зъболекър много ме е страх.....
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не е много за хвалене ама ходих малко да начеша на един платен гьол....Малко язовирни тави:
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

z_sutrov написа:
                            Оплакване:Заралии се хвалят колко са силни на маса, а за 1 седмица прекарана в Зарата неможаха една маса да организират. Да си вземат бележка за следващия път.
                            вярно е Ако продължава да http://youtu.be/CZnNxlunET4 ще ни трябват плавници ! - мрънХвалба - днеска ми е густо, въпреки времето.Ники, дъжд, сняг, викаш няма спиране, а ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

МрънОбхванала ме е една много сложна дилема, свързана с работата ми и града в който живея. Налягат ме едни мисли да се преместя в малко градче в Силистренско, на позиция която би трябвало да по - висока от досегашната ми. Знам че живота там ще е по лесен и евтин ама все пак нещо не ми стиска да кажа "ХОП" и да скоча.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                                МрънОбхванала ме е една много сложна дилема, свързана с работата ми и града в който живея. Налягат ме едни мисли да се преместя в малко градче в Силистренско, на позиция която би трябвало да по - висока от досегашната ми. Знам че живота там ще е по лесен и евтин ама все пак нещо не ми стиска да кажа "ХОП" и да скоча.
                                Печели повече , живей спокойно , па кат’сакаш оди се шашкай дважди месечно из Шоплука .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X