Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka написа:
    kiselo написа:
    Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
    Фил, кака, само да ми кажеш къде видя, че се хваля за цигарите? Опазил ме Господ да се хваля за таквоз нещо.Виж, да се похваля, че съм изпила 2 кила вино - да! Аз по принцип не пуша. Спрях ги като забременях преди 7 години. 4 години не бях палила въобще и получих някъв факс във Франция по миналата година. Оттогава се случва, макар и рядко, да запаля и винаги много ме е яд на себе си. Ама толкова много оная вечер ...смятай къв е бил факсът!!! Редовното тичане не ми се получава напоследък с тия дъждове, но плодовете и зеленчуците си ги ’рупам целогодишно. Резултатите също са супер, даже ми казват, че трябва да кача 2-3кг.!
    Хаха Значи има още какво да уча за цигарките
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да се оплача по повод цигарите: Пуша близо по 2 кутии на ден, пия 3-4 кафета на ден, понякога и повече, но не от ония 3в1, а еспресо! На другия ден заради цигарите стоя по 5 минути над мивката, сещате се защо! И все пак - харесва ми да пуша и нямам никакво намерение да ги спирам, ако недай си Боже се случи нещо лошо със здравето ми!

Коментар

coolboby написа:
        Да се оплача по повод цигарите: Пуша близо по 2 кутии на ден, пия 3-4 кафета на ден, понякога и повече, но не от ония 3в1, а еспресо! На другия ден заради цигарите стоя по 5 минути над мивката, сещате се защо! И все пак - харесва ми да пуша и нямам никакво намерение да ги спирам, ако недай си Боже се случи нещо лошо със здравето ми!
        Мдаа.. Мой съученик и колега пушеше не зная колко години, много пъти се опитваше да ги спре, безрезултатно. Сега се бори с напреднал рак на белия дроб, не пуши вече... Не ти го пожелавам, не се заричай за нищо така категорично. Аз спрях пушенето преди 4 години, заради упорита кашлица, пречеше ми да спя. Та така...
        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Да се похваля - намалявам цигарите и се опитввам да ги откажа :D Оплакване - горното поради финансови причини Малко извън темата, но за което се говори упорито - Хората, които се разболяват от рак, на други вътрешни органи, не на белия дроб, пак ли заради цигарите са се разболяли ? :D Майка ми, Бог да я прости, умря от рак, не на белия дроб, а през живота си повече от две кутии цигари не е изпушила. А колко хора дето не са "помирисвали" цигари са починали от рак на белия дроб, това как ще го обяснят върлите непушачи ? :D Със или без цигари, един ден ще извървим земния си път, никой не живее вечно. Айде да поне по-весело
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Я да се изпъча и аз. След близо 4 години каране, най-сетне изтапосах на Бравата едно централно китайче. Тя горката си беше бедна от към екстри и я броих като по-модерна Жигулка. Исках да й сложа оригинално, даже взех едно, барабар с кабелаци и куплнзи, но ударих на камък - куплунзите не стават за дупките по вратите ми и я върнах. Та сега я направих малко интернационална, но пък китайчето си има цък-цък, дистанция де, а оригиналното беше без /свалих го от една Марея/. А лятос й сложих и табло с оборотомер, та сега от BRAVA S заприлича на BRAVA SX.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

coolboby написа:
              И все пак - харесва ми да пуша
              A мен пък въобще не ме кефи да пуша! Предпочитам другото. Но като се събера с лоша компания , така става. Подстрекатели + жин с мента + ... ставаа...Обсъдихме цигарите, айде сега http://www.youtube.com/watch?v=ydrtF45-y-g&ob=av3e Хвалба - чакат ме 2 почивни дни, сам-саминка и се чудя каква пакост да свърша. Не че ми липсва въображение ...
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka написа:
                coolboby написа:
                И все пак - харесва ми да пуша
                A мен пък въобще не ме кефи да пуша! Предпочитам другото. Но като се събера с лоша компания , така става. Подстрекатели + жин с мента + ... ставаа...Обсъдихме цигарите, айде сега http://www.youtube.com/watch?v=ydrtF45-y-g&ob=av3e Хвалба - чакат ме 2 почивни дни, сам-саминка и се чудя каква пакост да свърша. Не че ми липсва въображение ...
                Правило е, човек като е сам да кани гости, така че очакваме покани
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Днес официално откриваме сезона. Цяло лято плаж :D
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: Разцепих се от тичане днес...Много добре се получи...чувствам се като нов... Оплакване: май няма...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да се похваля: Утре ми е последния изпит за тоя семестър - Международна икономика. Дано и сега да ги разбия

Коментар

Айде успех и да почерпиш - тъкмо съм в Търново за 1-2 седмици

Коментар

ilkor написа:
                          Айде успех и да почерпиш - тъкмо съм в Търново за 1-2 седмици
                          В Русия съм, в Русия съм

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                            Да се похваля - намалявам цигарите и се опитввам да ги откажа :D Оплакване - горното поради финансови причини Малко извън темата, но за което се говори упорито - Хората, които се разболяват от рак, на други вътрешни органи, не на белия дроб, пак ли заради цигарите са се разболяли ? :D Майка ми, Бог да я прости, умря от рак, не на белия дроб, а през живота си повече от две кутии цигари не е изпушила. А колко хора дето не са "помирисвали" цигари са починали от рак на белия дроб, това как ще го обяснят върлите непушачи ? :D Със или без цигари, един ден ще извървим земния си път, никой не живее вечно. Айде да поне по-весело
                            Проблемът за мен има само финансово измерение
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Въпроса не е само в това доколко години ще доживееш, а и как. Като бивш пушач мога да кажа, че докато пушиш не си даваш сметка за много неща които изтърваш. Примерно оня първи час от деня, в който докато другите стават заредени ти седиш в кухнята, сърбаш кафе и опваш поне две-три цигари, че да се почувстваш човек. Или разходката в планината когато се чудиш какво толкова се превземат хората как това миришело на дъжд, онова миришело на свежо. Или пък това че докато другите се наслаждават на храната на теб ти се налага да я покриеш със сол, че да усетиш вкус. Или усещането първо да се задъхаш, а после да те заболят мускулите. Не си дават сметка колко отвратително мирише един пушач за околните, защото просто не може да усети.Сега ще скочат пушачи да ме убеждават как и вкуса усещат, и как сутрин кафето с цигарката е кеф, и как в планината усещат всичко. А аз как да обясня на далтонист какъв цвят е небето?

Коментар

Аз в планината съм преди всички по пътеките , в работата тоже .Когато ставам - другите спат .
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X