Хвалба - получих потупване по рамото, под формата на подаръчен ваучер от фирмата, който вече е оползотворен. Оплакване - спала съм само 3 часа, днес бях на работа и утре пак.Хвалба - снощи си заслужаваше всяка една минута.Даже бях готова да не спя въобще.Оплакване - този път не ги броих, но изпушените цигари бяха някъде към 10 (за няколко часа)! Направо ме е срам от себе си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:ls1 написа:Софито отпадна от Евровизия. Предлагам да ги съдим за дискриминация.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Въобще не ми пука.Мрън - спал съм 4 часаХвалба - лягам и умирам ----Още има:мрън - снощи се прибирам към стз и ми присвятка яко една кола, гледам километража 90км/ч , няма ограничение, няма де да има патрулка и след малко шибан, гаден РОМ, ама не за пиене се разхожда по средата на платното. Много спирачен път щеше да , щях да му кажа аз, ама от друга гледна точка можеше и да някакъв капан. Размина ми се на мен и на него.последно мрън - не мога да разбера индивиди, които на път с ограничение 130 карат с 60км/ч, тия директно без книжка трябва.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Оплакване:Пак вали! Оплакване 2:Писна ми да ме нареждат да правя неща, които считам за малоумни и нерентабилни, а после аз да се оказвам виновен ... Нещо като хвалба:Скоро ще си търся нова работа май ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер [/size]Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
kiselo написа:Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асвалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са суперFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Румен_Хинчев написа:kiselo написа:Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асвалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са суперI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:kiselo написа:Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асвалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са суперFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:kiselo написа:Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са суперRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Румен_Хинчев написа:avvasilev написа:Румен_Хинчев написа:kiselo написа:Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са суперFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
kiselo написа:Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар