Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - получих потупване по рамото, под формата на подаръчен ваучер от фирмата, който вече е оползотворен. Оплакване - спала съм само 3 часа, днес бях на работа и утре пак.Хвалба - снощи си заслужаваше всяка една минута.Даже бях готова да не спя въобще.Оплакване - този път не ги броих, но изпушените цигари бяха някъде към 10 (за няколко часа)! Направо ме е срам от себе си.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Софито отпадна от Евровизия. Предлагам да ги съдим за дискриминация.

Коментар

ls1 написа:
        хвалба си е това бре, Ромкса перла ли да ни представя пък ?Швеция .... това е победилят за мен, супер им е песента.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          ls1 написа:
          хвалба си е това бре, Ромкса перла ли да ни представя пък ?Швеция .... това е победилят за мен, супер им е песента.
          Емо, баце, сега ще скокнат от Евророма че сме им нарушили гражданските права...п.с. аман от мургави индивиди (макар че и аз не съм въобще светъл) .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Въобще не ми пука.Мрън - спал съм 4 часаХвалба - лягам и умирам ----Още има:мрън - снощи се прибирам към стз и ми присвятка яко една кола, гледам километража 90км/ч , няма ограничение, няма де да има патрулка и след малко шибан, гаден РОМ, ама не за пиене се разхожда по средата на платното. Много спирачен път щеше да , щях да му кажа аз, ама от друга гледна точка можеше и да някакъв капан. Размина ми се на мен и на него.последно мрън - не мога да разбера индивиди, които на път с ограничение 130 карат с 60км/ч, тия директно без книжка трябва.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Пак вали! Оплакване 2:Писна ми да ме нареждат да правя неща, които считам за малоумни и нерентабилни, а после аз да се оказвам виновен ... Нещо като хвалба:Скоро ще си търся нова работа май ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - очертава се да съм дълго време без нет вкъщи. Оплакване - май ще пропусна и срещата на випуска - 15г. от завършването.
                Ванга

Коментар

Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер [/size]
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

kiselo написа:
                    Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асвалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
                    Преди да поспиш вземи да попрочетеш как се пише правилно названието на пътното покритие.
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Румен_Хинчев написа:
                      kiselo написа:
                      Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асвалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
                      Преди да поспиш вземи да попрочетеш как се пише правилно названието на пътното покритие.
                      Хасфалт? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                        Румен_Хинчев написа:
                        kiselo написа:
                        Анджък

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                          avvasilev написа:
                          Румен_Хинчев написа:
                          kiselo написа:
                          Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
                          Анджък
                          Бре какво е това заяждане какво е това нещо!?Моля да бъда извинен, ако е удобно, за допуснатата правописна грешка.Смешна работа....Ще се постарая да не се повтаря другарю Хинчев!
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                            Румен_Хинчев написа:
                            avvasilev написа:
                            Румен_Хинчев написа:
                            kiselo написа:
                            Хвалба...Убедих се, че парите които дадох за гуми са напълно оправдани...в дъжда и дори в доста големи локви колата се държи супер стабилно...спира бързо все едно си на сух асфалт ...много съм доволен...пу пу дан им уруки Оплакване...днеска нещо ми е много смотан ден...едно ми е такова никакво...мързеливо...пък навън вали...дали да не взема да си легна и да спя цял ден Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
                            Анджък
                            Бре какво е това заяждане какво е това нещо!?Моля да бъда извинен, ако е удобно, за допуснатата правописна грешка.Смешна работа....Ще се постарая да не се повтаря другарю Хинчев!
                            Не се заяждам , ама ти поне си един от малкото грамотни тук !

Коментар

Припомних си що е то пубертет и в частност мутацията на гласа при мъжките индивиди.От два дена ми се загуби гласа заради студени бири.Сега едни гоооуеми хапчета и никакви бири през почивните дни.Похвал.Имам си нов ГПС 7 инча "куча марка" от Китай.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

kiselo написа:
                                Ирке ти вземи спри да се хвалиш колко цигари си изпушила ами ги спирай...аз така направих преди две седмици и съм много доволен...в комбинация с редовно тичане и наблягане на плодове и зеленчуци в менюто...резултатите са супер
                                Фил, кака, само да ми кажеш къде видя, че се хваля за цигарите? Опазил ме Господ да се хваля за таквоз нещо.Виж, да се похваля, че съм изпила 2 кила вино - да! Аз по принцип не пуша. Спрях ги като забременях преди 7 години. 4 години не бях палила въобще и получих някъв факс във Франция по миналата година. Оттогава се случва, макар и рядко, да запаля и винаги много ме е яд на себе си. Ама толкова много оная вечер ...смятай къв е бил факсът!!! Редовното тичане не ми се получава напоследък с тия дъждове, но плодовете и зеленчуците си ги ’рупам целогодишно. Резултатите също са супер, даже ми казват, че трябва да кача 2-3кг.!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X