Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Оплакване:Баси мача, баси страшните цесекари ... в Разград ще обявят извънредно положение, още малко
    Бий чорбата, бий, бий!

Коментар

Разкрачена, мда типично по французойски мрън: Вали много гадно, което значи че може би няма да ходя за риба. Е*аси как ги чаках тия почивни дни.Мрън 2: В Петък ще трябва да се правя на автомонтьор супреразбирач - смяна на рейка, тампонина макферсон, и лагер на заден носач.Фук - фук: Днес заковах много готин клиент
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Още нещо се сетих Преди 20 дни точно беше яко жега, морската вода беше топла, от тогава насам стууууууууууууууд и валежи, чак ми писна
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Още нещо се сетих Преди 20 дни точно беше яко жега, морската вода беше топла, от тогава насам стууууууууууууууд и валежи, чак ми писна
          Е то не може постоянно хем да си топло хем да си на влажно

Коментар

Оплакване - Емо се отказа от дизела (това е поносимо), но по-лошото е, че отказва да ми съдейства Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

S_BANKOV написа:
              Фук - фук: Днес заковах много готин клиент
              Слави, с твоя аватар такава хвалба звучи доста интересно :D .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                S_BANKOV написа:
                Важно е да сме в бизнеса

Коментар

D. Stanev написа:
                  Оплакване - Емо се отказа от дизела (това е поносимо), но по-лошото е, че отказва да ми съдейства Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                  Ами сам не си помагаш Дамяне Имаш да направиш 1 лог на 4та предавка от 1500рпм до 4500 с пълна газ, да видиш, какво налягане ти прави. (rpm, boost pressure & desired boost pressure)Но преди това да си погледнеш визуално ЕКУто и да му сложиш оригинален софтуер , по номерата изписани на него !!!След това имаш да почистиш един клапан, да видиш актуатора как шава и ако няма ефект да сваляш турбина.Повече от това не виждам как да помогна.Ако ми оправиш газовата уредба, ще ти дойда на крака да ти я оправя Оплакване - работата отива да се примирявам и да карам кола 70 коня с постоянно бедна смес или да купувам читаво газово ЕКУ
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    D. Stanev написа:
                    Той Емо (и аз) имаме да си връщаме за "хубавия" път Ти си виновен, даааа! Иначе щяхме да си минем през Пазарджик, Ихтиман и Самоков... Нека ти сега!!! Оплаквам се: Снощи в Сливен такъв дъжд и градушка ме удариха, че чак алармата на колата загуби ума и дума (спря да свири). Даже докато плувахме по каналите на Българската Венеция, на няколко пъти ми прекъсва и радиото. Ужас!Хваля се: В Ямбола-града изобщо не е валяло. Дори и днес си пече едно хубаво, лятно слънце. Надявам се да е така до неделя включително.Алармата сутринта се оправи - явно изсъхна

Коментар

emzo написа:
                      Заден мост на френска кола..... разкрачена ли е ?
                      Да, задната ми дясна гума, и колата ми се струва нестабилна ...
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

S_BANKOV написа:
                        snake написа:
                        S_BANKOV написа:
                        Важно е да сме в бизнеса
                        С цената на всичко! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Хвалба - реализирах мини среща на випуска снощи. Събрах 2 съученички, които 12г. не бяха се виждали!Оплакване - еййй, съседите голямо чукане цяла сутрин, голямо нещо! Ама не онова "чукане", за което ще си помислят някои от вас.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба:Днес приключвам един служебен ангажимент, който влача почти две години, поради независещи от мен причини!
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: Днес ми беше надявам се последната атестация за тази година...Преминала перфектно. От 30 точки имахме разминаване в мненията и отговорите само по 3 което е повече от отлично Хвалба/Оплакване: След две седмици се връщам в София. За постоянно...Тъкмо се надявах да ме оставят в Добрич за лятото, че да мога да опъвам гърба по плажа ...ама нищо...сега поне ще реша друг важен проблем...дали ще правя семейство или ще си остана ерген. Или пък ще го правя с нова булка Оплакване: Направо ме разчекнаха...цялата атестация и разговори и т.н. продължи от 10:30 до 15:00ч...Оплакване 2: Сега установих, че ще трябва да търся и нова квартира....
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Фил, ти ела в София, па ’ш ти напрайм един кастинг и щи изберем една ’убава мома! Хвалба - тази вечер ще http://www.youtube.com/watch?v=Dr9X-GKtbJI "Кубанита" дръж сееееееееее! П.С.Косьооооо, утре не ме чакай на работа!!!!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Хвалба - след малко ще карам едно от 14 общо в света уникално тунинговано Maserati 3200 GT , с около 600 коня.Оплакване - нямам достатъчно пари да му сипя бензин като хората да се нарадвам.. :D
                                Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
                                Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Working...
                                X