Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka написа:
    Оплакване - баааааааси майката и земетресението беше току-що!! Бая си разлюля! Добре, че съм пич и не се шашкам лесно. Толкова силно никога не бях усещала!! Според мен е поне 5 или 6 по Рихтер.П.С. Ама ся ’сички спите и нищо не сте усетили, нали?
    хваля се - спах като бебе п.п. ти вземи отиди до БАН да си изхвърлят апаратурата и да те ползват тебе - горе-долу си усетила силата на земетресението
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не усетих труса, но ми е някакво супер нервно днес, усещам как пулса ми е висок, не знам защо - оплакване.Добре , че ме чакат много задачки на работа.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От вчера съм в отпуск за 1 месец И като свърши почвам нова работа

Коментар

Да се похваля: 4-ри дневната почивка ми се отрази добре и свърших хубава работа. Измазах всички прозорци след смяната на дограмата. Сега остана по-големия филм....вътрешната страна Кво пък некви си 7 прозореца Да се оплача: Утре съм на работа
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвалба: Четири поредни 6-ци на четирите първи изпита ! :D Оплакване: НЯМА !

Коментар

Оплакване: Боли ме дясната ръка,ама ужасно.Незнам от какво е.
              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Хвалба: Направих много добро тичане днес...увеличих разстоянието с 1/3 и ми се отрази перфектно без да ми се налага да правя повече почивки...Оплакване: Като се прибрах нямаше топла вода...все още чакам да се появи та да се изкъпя...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

6 години без цигари.

Коментар

Оплакване - тоя дъжд ми прецака сума ти тренировки!Оплакване - след 6 месеца, изпуших 3 цигари тая вечер.Хвалба - приятелка пропътува 120км. специално заради мен, за да се видим.Хвалба - тази вечер беше страхотна! Надявам се утре да е още по!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Хвалба: Снощи моят Пижо излезе от бокса от смяна на ролки и ремъци, и отново е на пътя :D Мрън 1: Нещо е станало, и сега радиото ми иска код Мрън 2: Следващото ми влизане в бокса ще е за ремонт на заден мост, и тази година морето се отменя
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба - кантара 3ти ден седи малко под 75кгЗаден мост на френска кола..... разкрачена ли е ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

2200 мнения 2200 / 6 години = 366.6666666 на годинаили по 1 мнение всеки ден демек всеки ден съм "висял" във форума
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

emzo написа:
                            Заден мост на френска кола..... разкрачена ли е ?
                            Естествено, не ставай смешен ... не съм виждал Пежо, което да не е разкрачено Баничарките на фирмата се разчекнаха на втората година ... Оплакване:Баси мача, баси страшните цесекари ... в Разград ще обявят извънредно положение, още малко
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                              emzo написа:
                              Заден мост на френска кола..... разкрачена ли е ?
                              Естествено, не ставай смешен ... не съм виждал Пежо, което да не е разкрачено Баничарките на фирмата се разчекнаха на втората година ... Оплакване:Баси мача, баси страшните цесекари ... в Разград ще обявят извънредно положение, още малко
                              Задния мост на Пежото се разкрачва, когато не му обръщаш внимание на всеки 70000 - 80000 км и не му смениш каквото е необходимо. Ако не го правиш следва смяна на целия мост 900 - 1000 лв. е за Пежо Партнер. На жена ми 206-цата не се е разчекнала, но преди 2 месеца я прегледахме Хвалба: 4 дни релакс и довечера ще викам за Лудогорец, и ако станат шампиони ще умра от кеф!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                                Задния мост на Пежото се разкрачва, когато не му обръщаш внимание на всеки 70000 - 800000 км и не му смениш каквото е необходимо.
                                Приличен интервал ... Хвалба:Лудогорец ще станат шампиони!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X