Jimy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiselo написа:Хвалба: Няма какво да се хваля, че после някой колеги ми казват че съм надут пуяк..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: С моя късмет,колата пак даде фира http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=36&t=29501 Хвалба: ЦLancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
emzo написа:Immortal написа:Хвалба
Коментар
-
Gushterow-Simitli написа:Иркееее, искам автограф от Ramos , и негова фланелка"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Настроението ми е накъде по дяволите...Оплакване: Някой хора взеха много да ми лазят по нервите и да си мислят, че за всичко им се вярва и че вечно ще си затварям очите...Оплакване: Всичко ми е шит....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба: Одобриха ме за евростипендия. Оплакване: Трябваше да си открия сметка в банка О+ББ, и ми заявиха че за една година ще трябвало да ми одържат 29лв за поддържане на картата , е това вече е страшна работа. Ама налага се какво да се прави, в друга банка не искат да ги превеждат .Оплакване 2 : Май май нещата отиват към прекъсване на висшето ми образование. Предстоят ми няколко гадни изпита и ако не ги взема мисля да се отказвам , че то варианта ми е или да мина задочно или да се откажа. Щото кризата е голяма .Живота бил странно нещо - радост и тъга .
Коментар
-
nelegalniq написа:Хвалба: Одобриха ме за евростипендия. Оплакване: Трябваше да си открия сметка в банка О+ББ, и ми заявиха че за една година ще трябвало да ми одържат 29лв за поддържане на картата , е това вече е страшна работа. Ама налага се какво да се прави, в друга банка не искат да ги превеждат .Оплакване 2 : Май май нещата отиват към прекъсване на висшето ми образование. Предстоят ми няколко гадни изпита и ако не ги взема мисля да се отказвам , че то варианта ми е или да мина задочно или да се откажа. Щото кризата е голяма .Живота бил странно нещо - радост и тъга .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
оплакване Края на семестъра доцентите пак са се спекли и нещат да подписват Хвалба нцШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Оплакване - баааааааси майката и земетресението беше току-що!! Бая си разлюля! Добре, че съм пич и не се шашкам лесно. Толкова силно никога не бях усещала!! Според мен е поне 5 или 6 по Рихтер.П.С. Ама ся ’сички спите и нищо не сте усетили, нали?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар