Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    veselin10 написа:
    ...Бях командировка няколко дни и вчера на метанстанцията се загледах в едно насрано на предния капак. Бутнах го с четката за миене на стъкла и падна боята. Егати радиоактивните птички дето кензат от небето. ...
    Много съжелявам колега, че се е случило това с лака на колата ти, но ... това с кензащите радиоактивни птички, буквално ме съсипа!!!!!!!!
    Не стига, че Баерн паднаха, ами сега и ти да ми тежиш на съвестта, че съм те съсипал....
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Immortal написа:
      Хвалба
      Рекох, че си си заредил климатика на колата ,а то ....хвалба - няма, но поне няма и и за оплакване, равновесие ...
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много го разбирам това "Банково дело" Това да се счита за хвалене :P

Коментар

kiselo написа:
          Хвалба: Няма какво да се хваля, че после някой колеги ми казват че съм надут пуяк...
          Добре дошъл в отбора! И аз съм надута, надменна, кучка ...ама айде да не продължавам, че списъкът с епитети е дълъг. Хвалба с леееко закъснение: Пак обрах точките с едно изказване. Шефката не беше доволна, но Данчо се впечатли. http://video.bgnes.com/view/34003 П.C. Боби, честито за изпита!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Оплакване: С моя късмет,колата пак даде фира http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=36&t=29501 Хвалба: Ц
            Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
            Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

emzo написа:
              Immortal написа:
              Хвалба
              Рекох, че си си заредил климатика на колата ,а то ....
              Хвалба: Смених си предните амортисьори и колата стана неузнаваема. Онези старите са били тотално омекнали, а аз си мислех, че е от возията Сега пак вози меко, но много по-стегнато.Оплакване: Следствие хвалбата, предницата ми се навири много, пък задника виси заради метана... Трябва да помисля и за изотзадзе...

Коментар

Хвалба:Ремонтът на апартамента върви добре!Оплакване:Мисля като свърши ремонта да сменя Мареата с алфа 166(2004) може би с 2.4gtd или 3.0 v6

Коментар

Иркееее, искам автограф от Ramos , и негова фланелка

Коментар

Gushterow-Simitli написа:
                    Иркееее, искам автограф от Ramos , и негова фланелка
                    И аз, и аз! И не само! Уж трябваше да дойде целият отбор...но нали се сещаш - само трима се появиха и се мотаеха важно-важно насам-натам из магазина, ама не ми бяха интересни. Виж, Данчо е друга бира. Между другото, към края на клипа, където ме има, поисках да ме снимат с него, но с личната камера, па ония папараци веднага наизвадиха техните ......апарати. Хвалба - най-после услях да си сменя шибания подпис!
                    Ванга

Коментар

Оплакване: Настроението ми е накъде по дяволите...Оплакване: Някой хора взеха много да ми лазят по нервите и да си мислят, че за всичко им се вярва и че вечно ще си затварям очите...Оплакване: Всичко ми е шит....
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Одобриха ме за евростипендия. Оплакване: Трябваше да си открия сметка в банка О+ББ, и ми заявиха че за една година ще трябвало да ми одържат 29лв за поддържане на картата , е това вече е страшна работа. Ама налага се какво да се прави, в друга банка не искат да ги превеждат .Оплакване 2 : Май май нещата отиват към прекъсване на висшето ми образование. Предстоят ми няколко гадни изпита и ако не ги взема мисля да се отказвам , че то варианта ми е или да мина задочно или да се откажа. Щото кризата е голяма .Живота бил странно нещо - радост и тъга .

Коментар

nelegalniq написа:
                          Хвалба: Одобриха ме за евростипендия. Оплакване: Трябваше да си открия сметка в банка О+ББ, и ми заявиха че за една година ще трябвало да ми одържат 29лв за поддържане на картата , е това вече е страшна работа. Ама налага се какво да се прави, в друга банка не искат да ги превеждат .Оплакване 2 : Май май нещата отиват към прекъсване на висшето ми образование. Предстоят ми няколко гадни изпита и ако не ги взема мисля да се отказвам , че то варианта ми е или да мина задочно или да се откажа. Щото кризата е голяма .Живота бил странно нещо - радост и тъга .
                          Хич да не ги давай тез 30 лв. ! Аз като си откривах сметка в ОББ жената ми обясни,че тез 30 лв. на година са един вид застраховка,ако ти изтеглят пари от картата - кражба демект.Не се набутвай.Колкото до задочното.Аз до преди няколко месеца бях в тази делема и прекъснах.Не искаха да ме преместят задочно,а и трябвало да съм взел всички изпити за да ме преместят и да очаквам да има свободни места ... Оплакване:Само проблеми,само дертове,чакам да ми дойде момента да се похваля с нещо,ама го чакам от доста време вече.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

оплакване Края на семестъра доцентите пак са се спекли и нещат да подписват Хвалба нц
                            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Оплакване - баааааааси майката и земетресението беше току-що!! Бая си разлюля! Добре, че съм пич и не се шашкам лесно. Толкова силно никога не бях усещала!! Според мен е поне 5 или 6 по Рихтер.П.С. Ама ся ’сички спите и нищо не сте усетили, нали?
                              Ванга

Коментар

Irka написа:
                                Оплакване - баааааааси майката и земетресението беше току-що!! Бая си разлюля! Добре, че съм пич и не се шашкам лесно. Толкова силно никога не бях усещала!! Според мен е поне 5 или 6 по Рихтер.П.С. Ама ся ’сички спите и нищо не сте усетили, нали?
                                Да бе не сме усетили

Коментар

Working...
                                X