Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - Преминах годишен преглед успешно.Оплакване - Скъпо удоволствие.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Днес ми се случи странност. Преди да дам на контакт - колата ми стартира двигателя - връщам ключа - йок. Изгасих я със "стържене" на стартер ( случайно го чух и навреме). Опитах се пак да я запаля - в "позицията за контакт" пали, връщам ключа - стартера върти. Та: внезапно ми умря клемореда на контактния ключ. Хвалба: Бях на точното място до точния магазин. Купих си нов за 15 лв.и за 10 минути си го смених. Никога не съм имал дертове с туй чудо, колкото и коли да съм имал и карал.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ай и аз да се похваля:Капата вече вози наистина като лимузина - цялото хлопане отпред се оказа само един кормилен накрайник.Сега няма хлоп, няма троп.Баси кефа!Оплакване: Цял ден днес лепя външна изолация. Утре пак. Че и вдругиден май май...

Коментар

Оплакване:Изгоря ми едната лампа на ксенона Оплакване 2:Двегодишната ПЪЛНА гаранция е изтекла преди една седмица
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

@avvasilev - уелкъм в моя свят ! Каръшкия !мрън - много ми се спи, мрънкането ще лекувам с 2в1 + още 2 пакета нес кафе и http://youtu.be/rmHDhAohJlQАко повече не пиша у форума, завещавам метанката си на Принко !!!
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              @avvasilev - уелкъм в моя свят ! Каръшкия !мрън - много ми се спи, мрънкането ще лекувам с 2в1 + още 2 пакета нес кафе и http://youtu.be/rmHDhAohJlQАко повече не пиша у форума, завещавам метанката си на Принко !!!
              Какво ти е направило момчето, бе?Явно много го мразиш ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

sugarboy написа:
                Irka написа:
                ...Малко извратен беше начинът, по който ми показаха,че съм липсвала, ама ко да ги праиш, мъже!
                Да не са ти подарили торта и от нея да е изскочил младеж :D
                То ако беше торта ...те двамата щяха да се надпреварват кой да изкочи от нея! Горе-долу в този дух беше посрещането...словесни закани за ...Хвалба/оплакване - Бааааси откачения снимачен ден беше вчера!!!Прибрах се в 1 посред нощ! 12 часа снимки ...Не стига, че валя като из ведро през повечето време и бяхме набутани 30 човека в имровизиран храм, където всичко течеше, цял ден бях с боси, мокри крака, ами на всичкото отгоре ми развалиха здравословния хранителен режим - бял хляб, бял хляб и пак бял хляб! Заплащането - символично, но пък емоциите бяха запомнящи се - запознах се с мноого млади и готини хора!Оплакване - след малко съм пак на лекар.Оплакване - да си таковам орисията да си таковам - аман вече от тая цикличност и повтаряемост!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

emzo написа:
                  Само не разбрах - с нескафето лепило ли мислил да дишаш? Оплакване - утре имам изпит...Още едно оплакване - много ме мързи да чета...Трето оплакване - Алфата ми тропа като каруца и скърца като на стара баба коленете... Чака я посещение при Ферариста за долни носачи и тампони на стабилизиращата щанга...Четвърто оплакване - третото оплакване ще ми излезе минимум 3 стотака...Хвалба: детето е здраво, и жената и аз също - какво повече да искам от това!Майната му на останалото!
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

emzo написа:
                    Демект,ако те баннат,ще имам нова кола ?!
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване: Вчера, дупка, бум джанта, крива, бум гума спукана :@ бесен!Винетка НЕ. :D :D :D
                      Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                      Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                      Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Princo написа:
                        emzo написа:
                        Демект,ако те баннат,ще имам нова кола ?!
                        Не ти трябва, слушай ме!!!

Коментар

Оплакване: Бях командировка няколко дни и вчера на метанстанцията се загледах в едно насрано на предния капак. Бутнах го с четката за миене на стъкла и падна боята. Егати радиоактивните птички дето кензат от небето. Да е стояло максимум от вторник. И як дъжд валя.... Много ме е яд. На още 2-3 места имаше по-малки лай...та, като ги махнах под тях лака е заминал. Ама много ме е яд!!!!Оплакване2: Днес само аз съм на бачкане от цялата фирма.Оплакване3: Спи ми се и ме мързи, а трябва да ходя при клиенти в един офис за пролетна профилактика на компютрите.Айде и да не съм капо: Хвалба: Почти се обзаведохме и пооправихме багажите. До седмица съм готов да посрещам гости )))П.П. Хубава събота и неделя на всички!!!!
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба/оплакване - тази сутрин кантарът отсече 60.0кг. Още един килограм надолу! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Като ученичка в гимназията бях толкова!!!Оплакване - тия лекари ...думи нямам! Единият предписва лекарства и казва, че трябва да се пият поне месец-два ( за единия проблем), а другият : -"Ами ...то тия лекарства могат да обострят другия проблем". И ко прайм???Хвалба - нямам нито една неплатена сметка. Ама нямам и пари! Това е оплакване.Хвалба - режисьорът се е обадил за още един снимачен ден (утре). Няма да ме огрее, щото съм на работа. Оплакване.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Голямо оплакване: времемто е супер гадно и не мога да изведа бебока на разходкаоплакване и аз откачам в къщиоплакване и днес мъжо е нощна хвалба няма

Коментар

Хвалба: Още 30мин. и работната седмица за мен приключва.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X