Оплаквам се - маи имам проблем като на emzo - алтернатор, който е заврян на кучето и котката в .. ушитеХваля се - току що направих 100 коремни преси. Не на шкембетата !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Вече съм с истински чип и с оправени всички проблеми. Някой италянец доста се беше постарал да я направи по-зле и от сток. Колата е истински самолет Оплакване: Бая се оръсих, ама си заслужаваше. Оплакване 2: Сега и гуми трябва да купувам, че със сегашните не е работа. Върти ги на 3-таEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Хвалба: Вече съм с истински чип и с оправени всички проблеми. Някой италянец доста се беше постарал да я направи по-зле и от сток. Колата е истински самолет Оплакване: Бая се оръсих, ама си заслужаваше. Оплакване 2: Сега и гуми трябва да купувам, че със сегашните не е работа. Върти ги на 3-таFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Да се оплача малко: От няколко дена в джоба си имам 2ст., сметката ми е на -4.46лв., в колата няма газ, а за бензин да не говорим.И ся да се пофаля: В хладилника има за хапване докато ми преведат някой лев.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
emzo написа:Мрън1 - колата е в бокса за ревизия на алтернатора, майстора (мой приятел) ми се обади, да ходя да си я взема и да я карам другаде, отказва да се занимава да сваля алтернатораF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
sugarboy написа:Чи що гу спираш тъй необосновано?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се оплача, че вчера се счупих от път...до Бургас, ст.Лазур! Отдавна не бях пътувал с трена и някакси ташкън ми дойде.Но това не е важно, лошото е,че паднахме!Хвалбата е свързана със самият мач и шоуто въобще! Много ми хареса и въпреки резултата се получи добър двубой. И резултата е напълно реален, просто Лудогорец направиха много добра игра.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
sugarboy написа:Irka написа:...Малко извратен беше начинът, по който ми показаха,че съм липсвала, ама ко да ги праиш, мъже!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба - прибрах се най-накрая от Германия.Оплакване - смачка ми се г.за от път 1700 км с автобус 32 часа.Хвалба - студена ракийка с шкембе и свински усмивчици в соев сос е чудно.Оплакване - диетата тази вечер отиде на заден план.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар