Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се - маи имам проблем като на emzo - алтернатор, който е заврян на кучето и котката в .. ушитеХваля се - току що направих 100 коремни преси. Не на шкембетата !!!

Коментар

Хвалба: Вече съм с истински чип и с оправени всички проблеми. Някой италянец доста се беше постарал да я направи по-зле и от сток. Колата е истински самолет Оплакване: Бая се оръсих, ама си заслужаваше. Оплакване 2: Сега и гуми трябва да купувам, че със сегашните не е работа. Върти ги на 3-та
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
        Хвалба: Вече съм с истински чип и с оправени всички проблеми. Някой италянец доста се беше постарал да я направи по-зле и от сток. Колата е истински самолет Оплакване: Бая се оръсих, ама си заслужаваше. Оплакване 2: Сега и гуми трябва да купувам, че със сегашните не е работа. Върти ги на 3-та
        Ако си с 15-те нормално :D.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакване - повече от месец съм настинала и още не мога да се оправя като ’ората.Хвалба - приятел най-после ми се отсърди. Ама то е щото му трябвах за услуга. Оплакване - вече 3 нощи спя по 5 часа, как издържам, направо не знам.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Както са казали мъдрите хора, Ирке - всяка болест е вследствие на занемарено пиене. Не съм го измислил аз.

Коментар

Ам чи тъй дье ...таман по тва време спрях алкохоля ...
              Ванга

Коментар

Чи що гу спираш тъй необосновано? Да се похваля - след 15 минути ми свършва смяната!
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Оплакване:Единия фар светна розово ... нови лампи на ксенона
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се оплача малко: От няколко дена в джоба си имам 2ст., сметката ми е на -4.46лв., в колата няма газ, а за бензин да не говорим.И ся да се пофаля: В хладилника има за хапване докато ми преведат някой лев.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

emzo написа:
                      Мрън1 - колата е в бокса за ревизия на алтернатора, майстора (мой приятел) ми се обади, да ходя да си я взема и да я карам другаде, отказва да се занимава да сваля алтернатора
                      След няколко часова борба, алтернатора беше свален и ревизиран (лагери, колектор, нов волтаж регулатор), сега всичко му е наред - това е хвалбаМрън1 - евтиното ВИНАГИ излиза скъпо, Томиславе трай си !Мрън2 - Франсизкуп продават пълни боклуци ! За 2ри път купувам реле регулатор от тях и той НЕ работи ! Купих четки вчера, които за 2 мин. работа се счупиха !!!!Мрън3 - вследствие на мрън1 съм във финансово сексуална криза, отваряш портфейла и вътре среден пръст.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sugarboy написа:
                        Чи що гу спираш тъй необосновано?
                        Ма ’ич даже не е необосновано - чичо доктор ми го забрани. Хвалба - въпреки, че бях като парцал днес, денят беше страхотен! Колегите как ме посрещанаха ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , направо щях да се изчервя от неудобство.Малко извратен беше начинът, по който ми показаха,че съм липсвала, ама ко да ги праиш, мъже! Хвалба - научих 4 добри новини. :D Хвалба - трябва да ми дадат грамота за служител на месеца - на първо място съм по продажби за април.Косьооо, видя ли, бе?
                        Ванга

Коментар

Да се оплача, че вчера се счупих от път...до Бургас, ст.Лазур! Отдавна не бях пътувал с трена и някакси ташкън ми дойде.Но това не е важно, лошото е,че паднахме!Хвалбата е свързана със самият мач и шоуто въобще! Много ми хареса и въпреки резултата се получи добър двубой. И резултата е напълно реален, просто Лудогорец направиха много добра игра.
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Irka написа:
                            ...Малко извратен беше начинът, по който ми показаха,че съм липсвала, ама ко да ги праиш, мъже!
                            Да не са ти подарили торта и от нея да е изскочил младеж :D
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                              Irka написа:
                              ...Малко извратен беше начинът, по който ми показаха,че съм липсвала, ама ко да ги праиш, мъже!
                              Да не са ти подарили торта и от нея да е изскочил младеж :D
                              Ще и се! И да не съм капо: бах ти и дъжда, ся ша се прибираме кат мокри кокошки
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба - прибрах се най-накрая от Германия.Оплакване - смачка ми се г.за от път 1700 км с автобус 32 часа.Хвалба - студена ракийка с шкембе и свински усмивчици в соев сос е чудно.Оплакване - диетата тази вечер отиде на заден план.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X