RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 5-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Срещнах моя бивша учителка. Стана като в песента: "Отмина ме, не беше ме познала, затичах се, извиках и я спрях". Жената се разплака, като ме видя. Не от лошо, да не си помислите нещо :D . Всъщност ми каза такива хубави и топли неща, че ми стигат за няколко години напред.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
///// написа:Пак ще имам нужда от подкрепата ви."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
mims написа:хваля се: взех най-трудният изпит от цялата година от първия път - висшата математика 2 частMás vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
Браво хубав улов. Чувам че на Антимово имало добра слука и направо съм се наточил в началото на юни да събирам чукалата и да разпъвам палатка по Тутраканско.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Как се свалял мъжки корем, питат в една тема ? - ей така - http://sportypal.com/Workouts/Detail...c21efd3d72288e ама поне 3-4 месеца Като за след 10 месеца мързелуване и само 3то тичане за 2012, съм мноооУ доволенF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Хвалба - имам много силен ангел-пазител!!!Хвалба - наваля ме дъждът.Хвалба - страхотен концерт се получи днес!Хвалба - после на кръчма с колегите.Хвалба - новите колеги искат да остана при тях, а старите искат да се връщам.Косьоооо, кво прайм? Ааахх, да бе, забравих, за вас консултантите не са хора и нямат право на мнение! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 П.С. Ай стига съм се хвалила!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар