Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 5-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Да копирам малко колегата
    emzo написа:
    Хвалба - ходих на 1ия си Ланча събор на Цигов Чарк, но ако трябва да съм искрен, ФИАТския беше класи отгоре.
    Хвалба - ходих на 5тия си Алфа Ромео събор (не пореден) във Враца . Добре си изкарах и скоро не се бях хилил толкова Оплакване - не можах да пия кафе с coolboby следобед поради ангажименти , но може да наваксаме по-късно
    То никой не те е викал на кафе

Коментар

Срещнах моя бивша учителка. Стана като в песента: "Отмина ме, не беше ме познала, затичах се, извиках и я спрях". Жената се разплака, като ме видя. Не от лошо, да не си помислите нещо :D . Всъщност ми каза такива хубави и топли неща, че ми стигат за няколко години напред.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Коментар

хваля се: взех най-трудният изпит от цялата година от първия път - висшата математика 2 част
          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

///// написа:
            Пак ще имам нужда от подкрепата ви.
            И ще я имаш!!!Венко, благородно ти завиждам за тази среща! Аз откога се каня да посетя моята учителка по български от гимназията ... Много често ми пращат поздрави по майка ми.(не само тя) Това е хвалба.Какво "нещо" са хората - оставяш трайна следа в нечий живот, а понякога даже не го разбираш.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Оплакване: Пиян съм на дърво! (да се приема и за хвалба)Хвалба: изкарах си страхотно рд-то с приятели и колеги!
              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба:Имам мускулна треска на дясната предмишница от риболов. Постанавената цел бе постигната.Времето беше добро (предвид прогнозите). Малко преваля сутринта, но беше поносимо.Обощено - 10,5 кг. таранка дребна, 4 удара на шаранчета само 1 успях да извадя
                Прикачени файлове
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Де ходи бре?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Де ходи бре?
                    За риба ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

mims написа:
                      хваля се: взех най-трудният изпит от цялата година от първия път - висшата математика 2 част
                      :D :D :D Хвалба: В събота имах гости от Плд и си изкарахме много добре, разходка, кафенце, беше супер Мрън, мръъън: Тези от Е.он вече не изпращали уведомления за спиране на тока, поради профилактика, и тази сутрин - неприятна изненада Преди малко го пуснаха и сега се чудя ФБ ли да прегледам първо, форума ли, да работя ли :D
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

S_BANKOV - с. Каран Върбовка
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Браво хубав улов. Чувам че на Антимово имало добра слука и направо съм се наточил в началото на юни да събирам чукалата и да разпъвам палатка по Тутраканско.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Как се свалял мъжки корем, питат в една тема ? - ей така - http://sportypal.com/Workouts/Detail...c21efd3d72288e ама поне 3-4 месеца Като за след 10 месеца мързелуване и само 3то тичане за 2012, съм мноооУ доволен
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - имам много силен ангел-пазител!!!Хвалба - наваля ме дъждът.Хвалба - страхотен концерт се получи днес!Хвалба - после на кръчма с колегите.Хвалба - новите колеги искат да остана при тях, а старите искат да се връщам.Косьоооо, кво прайм? Ааахх, да бе, забравих, за вас консултантите не са хора и нямат право на мнение! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 П.С. Ай стига съм се хвалила!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Мрън1 - колата е в бокса за ревизия на алтернатора, майстора (мой приятел) ми се обади, да ходя да си я взема и да я карам другаде, отказва да се занимава да сваля алтернатора мрън2 - навънка вали да си *** ****** и ми е някво супер тъпо
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X